Papatyadacayi anlamadıkları birşey var. Süt değil ki sadece peynir yoğurt kefirde asla yemeyin diyen doktorlar var örneğin Uz. Dr. Murat Kınıkoğlu. Ee napalım şimdi? Ya da işte soluduğumuz hava temiz mi? Soluduğumuz kirli hava yüzünden akciğer kanseri yada gırtlak olma riskimiz var ee ne yapalım şimdi? Organik diye aldığımız ürünlerin sulamasında kullanılan sular çok mu masum? İşin detayına inersek çıkamayız. Süt bağışıklık düşür, süt içrn çocuklar hep hasta bilmem ne. Sağlıklı atıştırmalık diye verdiği züberin içinde bile süt proteini var. Evet her canlının sütü kendine özeldir diyor Saraçoğlu ama arı sütünü övüyor😂 Ee hani her canlının sütü kendine özeldi? O zaman hayvansal gıda hiç vermeyelim. Mesela yumurta? Ben sütü savunmuyorum öyle sağlıklıdır böyle iyidir asla demiyorum ama bağışıklık düşürdüğüne, geniz etini doğrudan büyüttüğüne, süt içen çosuklar hasta olur zırvalığına da inanmıyorum. Süt içen her çocuk hasta olmuyor çünkü biliyorum. Onun için dediğiniz gibi bıraktım hanımefendiye cevap vermeyeceğim☺️