Kaanmoms sizin nasıl mantıksıniz ya Allah aşkına turkiyesi yabnci ülkesinde alakası yok kuzeniminde Almanya’daki yaşıyor gayet te dediğiniz şeyleri %2 Söylemedi Almanya’daki çiftçilik mi çiftlik turkiyede köylerde gelişen bir durum zatn ordan doğma bir nevi ne meraklısın ufacık bebeğe süt vermeye verince başınız göğe erecek 2 yıl sonra içse bebek olucek mi Allah aşkına biraz okuyun isinixe gelen herseyi doğru kabul dip işinize gelmeyen şeylere savunmak yerine ya bu kdr insan bunu söylüyor acaba gerçekten doğru olablirmi bir araştırayım der insan ya şu kulak duyma eski kafa mantıktan vazgeçin yogurt peynir ayran kefir içsin yesin daha sağlıklı fermente hali kızım her gün kcuuk kavanoz yogrut bitirir peynir yer gayet güçlü boyu yasitlarina göre uzundur premeture olmasına rağmen 22 ay 26 günlük kızım susayım diyorum herkese saldırı pozisyonundasiniz 3 yaşına kdr süt içmeyince çocukta eksiklik olmaz merak etmeyin size bir makale yazı bilgi sunarım sütun erken yaşta çocuklarda ki tehlikeli eri yaslarda çıkabilecek hasarların alakalı sizde bisi olmadı diye ufacık bedende ilerde olmiycagi anlamına gelmez iyi bir anne önce çocuğuna ısrarla zararlı bisi vermez araştırın 5 6 bir çok çocuk doktoruna sorar en azndan bilgi alır ben kziim için 6 farklı doktordan bilgi almıştım mamaya hala devam ediyim mi yoksa inek sütünü baslatiyim bana hepsi hayir dedi mamaya devam zatn 2 yaşından sonra mamyi tamamen kesip başka bir besin uyku önce günlük zaman yemek meyve sebze yogurt vb şeyler dışında artık biseye ihtiyacı yok demişti doktorlar kendi oteldeki çocuk doktorumuz da aynı seklde