Papatyadacayi süt içince rahatsız olan bir çocuk süt içmeyince rahatsız olmuyorsa sütten kaynaklıdır değilmi. Sizin de anlamadığınız şey şu. Bana süt zararlı diyen uzman çocuk doktorunun kendisi.sütü direk vermek zararlı fermente hali ile vermek daha faydalı diyen kişi uzman çocuk doktoru.. İnek sütü bizim için değil ineğin kendi yavrusu içindir diyen de uzman çocuk doktorları.size yaradı diye süt sağlıklı olmuyor.%100 doğal bulursanız amenna kutu kutu için ama şuan sütler birçok katkı koruyucu vs var. Bana göre zararlı size göre yararlı olabilir. Ne bizim ne de çocukların süte ihtiyacı yok sütte ki vitaminler birçok şeyde var. Artık çoğu uzman süt önermiyor. Sırf süt satılsın diye sütü öve öve bitiremeyen doktorlarda var tabi ki. Bize Çocuk doktoru önermedi zararlı diyor kendisi.isteyen verir tabi o ayrı. Çocuk doktoru sütten kaynaklı olduğunu söyledi zaten sütü bırakalı çok oldu hiçbir sorunumuz yok. Süt yerine ayran kefir içiyor kemik gelişimi içinde yoğurt peynir ayran kefir tüketmeli dedi doktor. Siz denk gelmiyorsunuz demekki. Burda çoğu anne sütten dolayı birçok sorun yaşamış. Çevrem de çoğu kişi öyle. Ben kendim de yaşadım. Size iyi gelebilir o ayrı birşey. Kazeinin zararlarını araştırın biraz.doktorunuza sorun bilgi verir süt ve kazeinin zararları hakkında.