cahillesohbetikestim Babybloom çok teşekkür ederim tampon daha önce hiç kullanmadım bir denemek gerek. 🤭
cahillesohbetikestim Divayorgun çok teşekkür ederim canım. Evet fiyatlar afaki yükselmiş ama maalesef piştikten ötürü çok bir seçeneğim kalmıyor 😅
Geceveuzay cahillesohbetikestim bir yıldır beije kullanıyorum organik diğerleri bende kaşıntı ve alerji yapıyordu bunda hiç sorun yaşamadım
Melis1706 cahillesohbetikestim orkid benimde oyle tahris yapardi hep molped kullaniyorum tek o iyi geliyordu ama bazen kotex kullaniyorum oda iyi
Hazal-askin cahillesohbetikestim Tampon öneririm gün içinde müthiş rahat. Gece de molped kullanıyorum pamuk olanını
Niloya_ cahillesohbetikestim Cano sana mükemmel bi tavsiyem var🤣 Ranaya bez stoklamistim küçük geliyorlar artık bende kenarlarını kesip kullanıyorum 🤣🤣molfix bir numara pişik sızıntı falan yok🤣🤣🤣
cahillesohbetikestim Niloya_ aşko onu bende yapıyorum bazen 😅🤭 bu arada seni bulamamıştım iyi oldu yazdığın 🤭
BarlasMomm cahillesohbetikestim sadece orkid kullaniyor cok fazla kanamam oluyor digerlerini denedim ama hepsi sizdirdi o yuzden baska kullanamiyorum anca bitmeye yakin farkli bir marka kullaniyorum kotex sleppy gibi
acimavi cahillesohbetikestim kotex kullanıyorum eğer hazır ped kullanacaksam. Genel olarak yıkanabilir ped kullanıyorum, ne pişik oluyorum ne de tahriş
Grupyildizi Tienz airiz birarastirin mukemmel emicilik ve kuruluk hic terleme dahi yapmiyor 4 saat degistirme hem daha ekonomik muhtesem bir urun ayriyetten rahmi demizliyor arastirin iyi bi raf omru var dispiratorlerinden yada eczaneden alin