Babybloom cahillesohbetikestim gün içinde tampon kullanıyorum, özellikle yazın pedlerin terletmesi pişik yapması büyük problemdi benim için. Geceleri ped kullanmaya devam, onda da orkid
cahillesohbetikestim Babybloom çok teşekkür ederim tampon daha önce hiç kullanmadım bir denemek gerek. 🤭
bluem Babybloom tamponu ozellikle su marka iyi dedgnz varmi bende tampon takmayi dusunuyrum artk yazin ped cok sıkıntı oluyor
[silindi] Babybloom tamponu nasıl kullanıyorsunuz yoğun olduğunda falan taşmıyormu yani bi farklı geliyor bana merak da ediyorum
Divayorgun cahillesohbetikestim en ucuz hangisiyse onu alıyorum çok pahalılar😩 pişik yaşma gibi sorun yaşamadığım için farketmiyor marka
cahillesohbetikestim Divayorgun çok teşekkür ederim canım. Evet fiyatlar afaki yükselmiş ama maalesef piştikten ötürü çok bir seçeneğim kalmıyor 😅
Esen_123 Çok yoğun ise ilk 2 gün depend gibi bir ürün kullanın. Ben doğumda depend değilde Kalın bir ped vardı e bebekte onu kullandım çok rahattı.
zuhalsebu cahillesohbetikestim orkid kullanıyordum ama çok pişik yapıyor ya o yüzden kotex kullanıyorum artık memnunum son günlerimde de günlük ped kullanıyorum idare ediyor o da kotex
Geceveuzay cahillesohbetikestim bir yıldır beije kullanıyorum organik diğerleri bende kaşıntı ve alerji yapıyordu bunda hiç sorun yaşamadım
Melis1706 cahillesohbetikestim orkid benimde oyle tahris yapardi hep molped kullaniyorum tek o iyi geliyordu ama bazen kotex kullaniyorum oda iyi
Hazal-askin cahillesohbetikestim Tampon öneririm gün içinde müthiş rahat. Gece de molped kullanıyorum pamuk olanını
Niloya_ cahillesohbetikestim Cano sana mükemmel bi tavsiyem var🤣 Ranaya bez stoklamistim küçük geliyorlar artık bende kenarlarını kesip kullanıyorum 🤣🤣molfix bir numara pişik sızıntı falan yok🤣🤣🤣
cahillesohbetikestim Niloya_ aşko onu bende yapıyorum bazen 😅🤭 bu arada seni bulamamıştım iyi oldu yazdığın 🤭