Esen_123 Çok yoğun ise ilk 2 gün depend gibi bir ürün kullanın. Ben doğumda depend değilde Kalın bir ped vardı e bebekte onu kullandım çok rahattı.
zuhalsebu cahillesohbetikestim orkid kullanıyordum ama çok pişik yapıyor ya o yüzden kotex kullanıyorum artık memnunum son günlerimde de günlük ped kullanıyorum idare ediyor o da kotex
cahillesohbetikestim Babybloom çok teşekkür ederim tampon daha önce hiç kullanmadım bir denemek gerek. 🤭
cahillesohbetikestim Divayorgun çok teşekkür ederim canım. Evet fiyatlar afaki yükselmiş ama maalesef piştikten ötürü çok bir seçeneğim kalmıyor 😅
Geceveuzay cahillesohbetikestim bir yıldır beije kullanıyorum organik diğerleri bende kaşıntı ve alerji yapıyordu bunda hiç sorun yaşamadım
Melis1706 cahillesohbetikestim orkid benimde oyle tahris yapardi hep molped kullaniyorum tek o iyi geliyordu ama bazen kotex kullaniyorum oda iyi
Hazal-askin cahillesohbetikestim Tampon öneririm gün içinde müthiş rahat. Gece de molped kullanıyorum pamuk olanını
Niloya_ cahillesohbetikestim Cano sana mükemmel bi tavsiyem var🤣 Ranaya bez stoklamistim küçük geliyorlar artık bende kenarlarını kesip kullanıyorum 🤣🤣molfix bir numara pişik sızıntı falan yok🤣🤣🤣
cahillesohbetikestim Niloya_ aşko onu bende yapıyorum bazen 😅🤭 bu arada seni bulamamıştım iyi oldu yazdığın 🤭
BarlasMomm cahillesohbetikestim sadece orkid kullaniyor cok fazla kanamam oluyor digerlerini denedim ama hepsi sizdirdi o yuzden baska kullanamiyorum anca bitmeye yakin farkli bir marka kullaniyorum kotex sleppy gibi