Aslicamm biz hic kanguru kullanmadık. Kızım istemedi. Sonrasında da alıp denemedim. Yenidoğan döneminden beri bebek arabası kullaniyorum. Kabin boy. Çanta gibi koluma takabilecegim sapı var. Apartmanda asansör yok ona rağmen bir kolumda bebek bir kolumda araba ile cikip inebiliyorum şu an. Yasadigimiz yerde yollar çok müsait. İstanbul’a gidince parkta, sahilde kullandım ama gideceğim konuma hep araba ile gitmiştim. Bir kere mahalle arasında tek başıma kullanmak durumunda kaldım. Gerçekten cok zordu. Her yere araba park etmiş. Kaldırımlar araba dolu. Arabalardan yolu görmek çok zor. Ama aynı seyler arabada da scooter tarzı bir şeyde de aynı oranda yaşanır. Çünkü sorun kullanılan şey değil şehrin yol plansizligi. Yaz için scooter çok güzel. Biz de hem ebeveyn kontrollü bisiklet hem scooter olanlardan almayı planliyorduk. Şu an için ona bütçe ayiramadik. Ama alinacak listemde. Sadece yaz için alınacaksa bisiklet/ scooter güzel tercih. Devamlı kullanım için kışın da yağmurluğunu örtüp yürüyüş yapabileceğiniz bir bebek arabası güzel bir tercih.