okuyor Uzun zamandır yaşadığı en iştahsız gün. Sürekli emmek istiyor. 2 azı dişi şişti ama henüz çıkmadı. Her diş döneminde yemek reddi oluyor. Hiç istemesem de önüne sticker kitabı koyarak yedirdim ☹️
Aslicamm okuyor ben de ekran hariç her yöntemi denedim ama yemiyo karnı da dolu gibi anne sütüyle doyuyo herhalde 🙄
okuyor İlk kez diş nedeniyle ishal oldu. Ve ishal nedeniyle de ağır bir pişik. Dogdugundan beri böyle pişik olmamisti . Doktora götürdük. Bağırsak düzenleyici bir damla ve pişik için krem verdi. Dişten dolayı olmuş dedi. 😩
monami_ Bugün yeni bir huy yüklendi önüne tabağını koyduğumda ilk önce sevmediklerini ayırıp masaya koyuyor ondan sonra yemeğine devam ediyor 😂
okuyor Yarının menüsü Sabah Menemen Peynir Zeytin Çilek Ballı fıstık ezmesi Öğlen Arpa şehriye çorbası Semizotu mücveri Kabak sote Ara Meyve salatası Akşam Aynı yemekler. Kabak sotenin içine tam buğday makarna eklerim.
Aslicamm Bize de mama sandalyesine oturma guncellemesi gelsin istiyorum artık en fazla iki dakika oturuyo bi aydır daha oturarak tabağını yariladigi bile olmamıştır 🙈
monami_ Arkadaşlar hepsiburada’da %28 indirim var sincap kitapta bir de üzerine sepette yüzde 15 indirim var ne zamandır ilk öz bakım kitabım vikvikli civciv gibi bir şey ismi onu istiyorduk onu aldık saklambaç bul beni gibi bir şey aldık Bir de üç boyutlu bak kim var burada.
Aslicamm monami_ artık kitap almicam dedikten sonra ben 🙈 bebek üniversitesinden aldım ben de artık teşekkürler 🥰
expectopatronum monami_ ben de dün akşam sipariş verdim bir kaç kitap. Vikvikli olanı da almıştım. En çok onu merak ediyorum. 😅
monami_ Aslicamm sincap kitap kırmızı çizgimiz😂 bir de biz her perşembe bit pazarına gidiyoruz orada da çok oluyor 5 liraya alıyorum çocuk kitaplarını ama yayınevine dikkat ediyorum ☺️
expectopatronum Birkaç gündür uykular mahvetti bizi. Gece yarım saate bir ağlayarak uyanmalar. Sabaha kadar memeyi bırakmamalar. Gündüz uykularına aşırı direnç ve ağlama krizleri. Artık diş değildir diye düşünüyorum. Atak dönemine giriş yapmadık henüz ama az da kaldı. Sanırım önden gelen ayak sesleri bunlar. 🥹
okuyor expectopatronum biz de gece nöbetleşe bakmaya başladık eşimle. Bazen meme gelene kadar kriz geçiriyor. Çok zor geçiyor. Kısa sürer hepimiz için umarım.
expectopatronum Son güncellememiz kakasını yaptıktan sonra klozetine oturup sifona basıyor bay bay yapıyor. 😂