monami_ Bugün yeni bir huy yüklendi önüne tabağını koyduğumda ilk önce sevmediklerini ayırıp masaya koyuyor ondan sonra yemeğine devam ediyor 😂
okuyor Yarının menüsü Sabah Menemen Peynir Zeytin Çilek Ballı fıstık ezmesi Öğlen Arpa şehriye çorbası Semizotu mücveri Kabak sote Ara Meyve salatası Akşam Aynı yemekler. Kabak sotenin içine tam buğday makarna eklerim.
Aslicamm Bize de mama sandalyesine oturma guncellemesi gelsin istiyorum artık en fazla iki dakika oturuyo bi aydır daha oturarak tabağını yariladigi bile olmamıştır 🙈
monami_ Arkadaşlar hepsiburada’da %28 indirim var sincap kitapta bir de üzerine sepette yüzde 15 indirim var ne zamandır ilk öz bakım kitabım vikvikli civciv gibi bir şey ismi onu istiyorduk onu aldık saklambaç bul beni gibi bir şey aldık Bir de üç boyutlu bak kim var burada.
Aslicamm monami_ artık kitap almicam dedikten sonra ben 🙈 bebek üniversitesinden aldım ben de artık teşekkürler 🥰
expectopatronum monami_ ben de dün akşam sipariş verdim bir kaç kitap. Vikvikli olanı da almıştım. En çok onu merak ediyorum. 😅
monami_ Aslicamm sincap kitap kırmızı çizgimiz😂 bir de biz her perşembe bit pazarına gidiyoruz orada da çok oluyor 5 liraya alıyorum çocuk kitaplarını ama yayınevine dikkat ediyorum ☺️
expectopatronum Birkaç gündür uykular mahvetti bizi. Gece yarım saate bir ağlayarak uyanmalar. Sabaha kadar memeyi bırakmamalar. Gündüz uykularına aşırı direnç ve ağlama krizleri. Artık diş değildir diye düşünüyorum. Atak dönemine giriş yapmadık henüz ama az da kaldı. Sanırım önden gelen ayak sesleri bunlar. 🥹
okuyor expectopatronum biz de gece nöbetleşe bakmaya başladık eşimle. Bazen meme gelene kadar kriz geçiriyor. Çok zor geçiyor. Kısa sürer hepimiz için umarım.
expectopatronum Son güncellememiz kakasını yaptıktan sonra klozetine oturup sifona basıyor bay bay yapıyor. 😂
Aslicamm Kahvaltı domatesli kaşarlı omlet+bi dilim kasar peyniri+salatalık+bal badem ve yaban mersiniydi. yaban mersini ve salatalık harici bisiy yemedi diyebilirim bi saat sonra filan kefir veririm muhtemelen. Öğle akşam için terbiyeli sehriyeli tavuk çorbası düşünüyorum dün sarımsaklı yaptım sebzeli yemedi bugün sarimsaksiz yapcam. Sabah kahvaltı öncesi kitaplarımız geldi bebek üniversitesi biyoloji ve fizik almsitim çok hoşuma gitti bebeğim için erken diye düşünüyorum 2 yaş sonrasinda daha aktif kullanırız ama ben kendim için sevdim çocukken keşke böyle kitaplarım olsaydı 😂 bi de konuşturan sorular almıştım aslında ses kartları var diye almicaktim ama geçen baya bi indirime girince deneyim dedim ve bunu daha çok beğendim. Bendeki ses kartları minipoiydi ve inceydi bu bi kutu oyunun ve daha kalın. Minipoi gerçek görseller kullanmış bi kutu oyun çizim seklinde ama ilgi çekici kartın tamamı çizimden oluşuyo
expectopatronum okuyor bizde mümkün değil maalesef. İlk günden beri hiç bir şekilde eşimi kabul etmedi ne uyurken ne gece uyandığında. Dediğiniz gibi meme bulamayınca krize giriyor. 😓
expectopatronum Kahvaltı Krep dürüm (yarısı labne avokado dolgulu, yarısı hurmalı fındık ezmesi) Salatalık Domates Zeytin Kaşar peyniri Muz Öğle yemeği Tarhana Çorbası Humus Ara öğün Dondurma yapacağım Kuruyemiş Akşam Yemeği Hindi köftesi Havuç soslu erişte