Nursena0606 Yusa-m Bebeğin cinsiyetini sadece erkekten gelen sperm belirler. Onu da hangisi olduğunu bilemeyeceğimiz için gerisi fasa fiso 😁
Yusa-m Nursena0606 Yok kız morluğa göbek deliğine felan sperm kaçıyo ona göre diyolar biliyolar heralde öyle diyenler 😂😂😂
Yusa-m Wonderful_mom Saçma tabi ilk çocuğu olup sonra olmayan da var sonuçta tutan evet böyle oldu diyo işte tesadüf sonuçta 🫠
Yusa-m anneyeofdenmez Zaten %50 doğruluğu olacak olan şeyleri söylüyolar işte zaten başka seçenek yok 😀
Yusa-m PatronBebek O da tutmadı bizde tüm tezleri çürüttük çok bulantım oldu hemen cinsiyeti de göstermedi gören hep kız dedi nurtopu gibi kız gibi oğlum olcak heralde dedim sapına kadar erkek doğurdum 😂
PatronBebek Yusa-m bende 8 aylık falandım kadının biri markette karnındaki erkek dimi dedi. Hayır dedim kız. Böyle kız olmaz erkek o dedi. Doktorlar söyledi dedim ne bilir doktorlar diyor 🤣🤣
Yusa-m ppzeynep Başka seçenek olur diyen varsa çıksın 😀 Sağlıkları yerinde olsun hayırlı evlat olsunlar yeter 🤲🏻
Yusa-m birprensannesi0208 Ağzı olan konuşuyo misali bu konuda tutan tutuyo işte zaten çok fazla seçenek de yok 😅 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun 🫠
birprensannesi0208 Yusa-m Amin Allah razı olsun ☺️ evet orası öyle bazıları tutuyor ama işte inanmamak lazım
Sonsuz32 Yusa-m bende duymustum kızım kasinin ortasında morluk var birtane kadın bana dedi 2cisi erkek olcak dedi
Yusa-m Dedimolabilir Benim oğlum da süpriz oldu ama ikinci için erken gibi geliyor 6 aylık henüz 🫠 Yinede Rabbim bilir zamanını hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla gelsin kardeşi 😀
Dedimolabilir Yusa-m amin insallah. Bence de kucuk 18 aylikti kizim hamileligimi ogrendigimde simdi 28 aylik ve 3 aylikta oglum . Zor ama guzel 🙃
Yusa-m Dedimolabilir Allah bağışlasın 🫠 Eşim 1.5 yaş olsun araları diyo ama şuanda erken buluyo dediği gibi olması için 3 ay sonra hamile kalmam lazım bunları söyleyenler ne zaman tutar onuda söylesinde ona göre yapalım diyorm 😂