Merve0227 Yusa-m amannn hepsi hurafe ya benim ilki oğlan olmuştu ardı kız kız kız kız dediler heyecanlandım hop baktım yine erkek geliverdi şimdi tekrar diyolar kız kız diye batıl inançlarınız sizin olsun dedim Hürrem Sultan gibi geziyorum ortada yine erkek olacak yine erkek olacak diye 🤣🤣
Yusa-m Merve0227 Genelde olmayan istenir beklenir birazda ondan arkası şu bu diyolar diye düşünüyorum 😀
ppzeynep Yusa-m Kızımın iki kaşının arası mordu. Arkası erkek dediler, oğlum oldu. Oğlum aynı kıza benziyor. Arkası kız olacak, dediler. Kızım oldu. Amaaa asla ama asla gerçekliğine inanmıyorum. Hepsi batıl. Bizimki tesadüfen tuttu.
Yusa-m ppzeynep He bak bide bide benzetme var onu unutmuşum oğlumun burnunun üzerinde morluk var peşi erkek derler, anne diye ağlıyo peşi kız derler, kız güzelliği var peşi kız derler diyenler var bu durumda bizim ya kız ya erkek olcak kesin 😂
Yusa-m anneyeofdenmez Zaten %50 doğruluğu olacak olan şeyleri söylüyolar işte zaten başka seçenek yok 😀
PatronBebek Yusa-m hadi kendine bakıp tahmin edersin. Derler ya karın sivri olunca erkek yassı olunca kız falan diye. Bunlar yine bi derece kabul ederim. Ama çocuğa bakıp bunun arkası kız bunun arkası erkek demek aşşırı saçma 😄
Yusa-m PatronBebek O da tutmadı bizde tüm tezleri çürüttük çok bulantım oldu hemen cinsiyeti de göstermedi gören hep kız dedi nurtopu gibi kız gibi oğlum olcak heralde dedim sapına kadar erkek doğurdum 😂
Yusa-m ppzeynep Başka seçenek olur diyen varsa çıksın 😀 Sağlıkları yerinde olsun hayırlı evlat olsunlar yeter 🤲🏻
Pelopelo Yusa-m Bu soru şaka amaçlı mı yazıldı 😂 Yıl 2023 Allah aşkına biraz bilim yahu insan sorarken çekinir inanamıyorum. Ne olur şu saçma sapan batıl inanışlara son verip bebeğin cinsiyetini babanın nasıl belirlediğini araştırın.
birprensannesi0208 Yusa-m benimde merakından bir kaçı oğlumun gçbek deliğine bakmışdı ve kızım olacağını söylemişlerdi ama ikinci oğluma hamileyim ☺️
Yusa-m birprensannesi0208 Ağzı olan konuşuyo misali bu konuda tutan tutuyo işte zaten çok fazla seçenek de yok 😅 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun 🫠
Nursena0606 Yusa-m Bebeğin cinsiyetini sadece erkekten gelen sperm belirler. Onu da hangisi olduğunu bilemeyeceğimiz için gerisi fasa fiso 😁
Yusa-m Nursena0606 Yok kız morluğa göbek deliğine felan sperm kaçıyo ona göre diyolar biliyolar heralde öyle diyenler 😂😂😂