Beyninizikullanmakucretsizdir Yusa-m ben bu tarz şeylere pek inanmıyorum oluyorsa da tesadüftür bence. Arkadaşımın 2 oğlu var, eltisinin 1 kız 1 erkek. Çevremde de var tersi şeyler o yüzden inanmamak lazım bu tür söylentilere.
Yusa-m Beyninizikullanmakucretsizdir Yok yok inanmak değil zaten merak 🫠 İki seçenekten başka ihtimal yok zaten tutan tesadüftür
Dedimolabilir Yusa-m valla kızımın kasinin arasi mavi cizgi vardi oglum oldu. Ama kiz kardesiminde vardi pesi kiz oldu bence hersey tesaduf. Bir de kaynanam sey demisti bebek emerken bebek ayak ayak ustune atarsa ardini istiyor demekmis. 🤣🤣 bunu kizim cok yapardi. Simdi oglumda yapiyor ama korkuyorum.
Yusa-m Dedimolabilir Oğlun plansız mı oldu kaynananın dediği plansız gebelik mi onu ilk duydum benimkide bazen yaparda 😀
oglumubeklerken Yusa-m bebeğin cinsiyetini önce Allah sonra da erkeğin sperminde ki x ya da y kromozom belirler, bu durumun sizin bahsettiğiniz durumlar ile alakası hiç yok. Ha denk gelen tesadüf olan illa ki vardır ama adı üstünde tesadüf
Yusa-m Maviim Bende öyle düşünüyorum hurafelere inanmıyorum doğrusu dedimya sadece meraktan açtım konu 🫠
Yusa-m Hayatbanavaykikivayvay Çevreyi susturabilmek mümkün değil ama tabiki bilimsel olarak öyle Rabbim ne nasip ederse 🫠
Anr5155 PinkLove_ benim kızımın kaşının arasında morluk var ama ilk anne dedi şimdi kız mı olacak erkek mi 😂😂
Yusa-m PatronBebek Bu tür şeyleri çıkaranlar sperm oraya mı kaçıyo sanıyo acaba diye düşünmüyo değilim 😀
PatronBebek Yusa-m hadi kendine bakıp tahmin edersin. Derler ya karın sivri olunca erkek yassı olunca kız falan diye. Bunlar yine bi derece kabul ederim. Ama çocuğa bakıp bunun arkası kız bunun arkası erkek demek aşşırı saçma 😄
Yusa-m PinkLove_ Onuda anlamıyorum 😀 Bebeğim ağlarken anne diye ağlıyodu peşindeki kız dediler ama burnunda morluk var ona göre de peşindeki kız diyolar dedim sizde haklısınız ya kız ya erkek mutlaka 😅
Duyulurum Yusa-m hiçbir doğruluğu yok. Bebeğin cinsiyetini babadan gelen sperm etkiliyor. İsterse iki kaşının ortası patlıcan moru olsun fark etmez 😅 iki ihtimal var kız ya da erkek, %50 ihtimal olan bir şeyde tabii ki tutuyor bazen bu hurafeler ☺️
Merve0227 Yusa-m amannn hepsi hurafe ya benim ilki oğlan olmuştu ardı kız kız kız kız dediler heyecanlandım hop baktım yine erkek geliverdi şimdi tekrar diyolar kız kız diye batıl inançlarınız sizin olsun dedim Hürrem Sultan gibi geziyorum ortada yine erkek olacak yine erkek olacak diye 🤣🤣
Yusa-m Merve0227 Genelde olmayan istenir beklenir birazda ondan arkası şu bu diyolar diye düşünüyorum 😀