PatronBebek Yusa-m bende 8 aylık falandım kadının biri markette karnındaki erkek dimi dedi. Hayır dedim kız. Böyle kız olmaz erkek o dedi. Doktorlar söyledi dedim ne bilir doktorlar diyor 🤣🤣
Mrlbyc Oğlumu bebekken hep kız zannediyorlardı bunun arkası kesin kız dediler ama oğlum oldu çok şükür🙏
Yusa-m Mrlbyc Allah bağışlasın 🫠 Bikaç kişide tesadüf olan şeyi hep öyle gibi düşünerek söylüyolar sanırım
Kucukadaminannesiii Yusa-m ilk bebeğim erkek kaçının ortasında morluk vardı annem bunun arkası erkek dedi ikinci bebeğim de erkek 😂 onda da aynı morluk var annem hiç heveslenme onun arkası da erkek diyor tövbe ettim ben de 😂
Yusa-m Kucukadaminannesiii Ahahah 😀 Sende de tutmuş bu ama ona da yormamak lazım tesadüf olmuş 3. hiç belli olmaz 😀
birprensannesi0208 Yusa-m Amin Allah razı olsun ☺️ evet orası öyle bazıları tutuyor ama işte inanmamak lazım
Yusa-m Dedimolabilir Allah bağışlasın 🫠 Eşim 1.5 yaş olsun araları diyo ama şuanda erken buluyo dediği gibi olması için 3 ay sonra hamile kalmam lazım bunları söyleyenler ne zaman tutar onuda söylesinde ona göre yapalım diyorm 😂
Yusa-m Dedimolabilir Öyle gerçekten tek bakıyorum ben ve tek çocuk da zor ama çok güzel 🥰 6 sene sonra kucağıma alabilmişim bida olcağını da sanmıyorum hayırlısı Rabbim verirse boynumuz kıldan ince vermezse de verdiğine sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin 🫠
Dedimolabilir Yusa-m rabbim ne zaman isterse ozaman . Varsa yiycek ekmegi gelir masallah olmus birtane rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin 😊😊😊
Yusa-m Dedimolabilir Kesinlikle öyle amim cümlemize 🤲🏻🙃 İsteyen dileyen herkese de nasip etsin bu duyguları 🫠