Aslan-K Findukezmesi oturmak istiyorsa sal gitsin 😂 eğer küveti varsa küvetin içine bi battaniye ser , içine oturt kafasını falan vurmasın . Rahat oluyo 😉
1meowmam Aslan-K bende mutfağa gidince öyle yapıyorum daha mama sandalyesi almadığımız için 😂 önüne de oyuncak koyuyorum o sıkılana kadar bulaşıkları hallediyorum
Asym33 Findukezmesi Canım ben 3. Aydan snra kısa kısa başlamıştım Osman gönülal in bununla ilgili YouTube videosu var izleyeblrsin
Ecenin_Annesi29 Aybarsveannesii valla 8 bitince anca desteksiz oturdu simdi 10 aylik olcaz yarın yattigi zaman kalkip oturamiyor henüz emekleme de yok yuvarlana yuvarlana dolanıyor 🤣
Asel-53 Ecenin_Annesi29 benmki de aynı emekleme hiç bişey yok 10 aylık olcak ama yuvarlanma da yok bizde 😂
Nrgngr Aybarsveannesii 8 aylık benimki desteksiz oturuyor ama yatar pozisyondan oturma pozisyonuna kendi geçemiyor daha
Asel-53 Ne kadar erken destekli oturtmaya başlıyorsan o kadar erken oturuyorlar 7 buçuk aylıkken desteksiz oturmaya başladı çamaşır sepetine oturttuk 2 3 gün sonra oturmaya başladı
Ecenin_Annesi29 Asel-53 bizde de bianda yapmaya başladı anlamadik yani😂 oluyor hepsinin bi sirasi var her bebek farkli ben cok takiyordum bizden sonra doganlar dönüyor vs. Diye ama hepsi farkli iste hepsinin sirasi var
Sinem1205 Aybarsveannesii 5 bucuk ayliktan beri desteksiz oturabiliyor ama cok uzun sure değil 5 10 dakika sonra saga sola devriliyor suan 6ay 27 günlük
Canselasr Aybarsveannesii biz 9 aylığız daha yeni yeni oturuyoruz 10 dkka felan desteksiz oturuyoruz ama bebeğimin skoluyozu olduğu için yıkılıyo