Suuraisra Aybarsveannesii her çocuk farklı işte benimki 5 bucuk ayda kendisi oturuyodu ama arkadaşımın oğlu 9 aylık hemen hemen aynıyız o hala oturamıyo hamur gibi 😄 ama o maşallah baba anne falan diyo ama benimkinde de o yok konuşmuyo haylaz
Aslan-K Findukezmesi benimki de 4. Ayda oturma isteği başlamıştı. Doktora sordum kucağında oturabilir demişti. Sonraları oda yetmedi tabii. Zıpır durmadı şimdi desteksiz oturuyor. Çocuk hazırsa kendisi istiyor zaten .
Findukezmesi Aslan-K denemek için mama sandalyesine koydum hiç yadirgamadi tam tersi sevdi. Doktor erken dedi diye yatırıyorum bu seferde çok sinirleniyor. Dediğiniz, gibi bence oturmaya hazır. Çünkü dönmeyi de, gulmeyi de cok çok erken yapmıştı.
Aslan-K Findukezmesi ben başlarda destekli oturttum beş on dakka sonra yavaş yavaş arttı. 5. Ayda oturuyordu 😅 Allah affetsin tutamadık
Aslan-K Findukezmesi oturmak istiyorsa sal gitsin 😂 eğer küveti varsa küvetin içine bi battaniye ser , içine oturt kafasını falan vurmasın . Rahat oluyo 😉
1meowmam Aslan-K bende mutfağa gidince öyle yapıyorum daha mama sandalyesi almadığımız için 😂 önüne de oyuncak koyuyorum o sıkılana kadar bulaşıkları hallediyorum
Asym33 Findukezmesi Canım ben 3. Aydan snra kısa kısa başlamıştım Osman gönülal in bununla ilgili YouTube videosu var izleyeblrsin
Ecenin_Annesi29 Aybarsveannesii valla 8 bitince anca desteksiz oturdu simdi 10 aylik olcaz yarın yattigi zaman kalkip oturamiyor henüz emekleme de yok yuvarlana yuvarlana dolanıyor 🤣
Asel-53 Ecenin_Annesi29 benmki de aynı emekleme hiç bişey yok 10 aylık olcak ama yuvarlanma da yok bizde 😂
Nrgngr Aybarsveannesii 8 aylık benimki desteksiz oturuyor ama yatar pozisyondan oturma pozisyonuna kendi geçemiyor daha
Asel-53 Ne kadar erken destekli oturtmaya başlıyorsan o kadar erken oturuyorlar 7 buçuk aylıkken desteksiz oturmaya başladı çamaşır sepetine oturttuk 2 3 gün sonra oturmaya başladı
Ecenin_Annesi29 Asel-53 bizde de bianda yapmaya başladı anlamadik yani😂 oluyor hepsinin bi sirasi var her bebek farkli ben cok takiyordum bizden sonra doganlar dönüyor vs. Diye ama hepsi farkli iste hepsinin sirasi var