Jsjshsh Aybarsveannesii 7 ay 21 günlük bizde daha yeni yeni başladı desteksiz oturmaya çok uzun olmasa da meraklı sağa sola bakayım derken düşebiliyor bir buçuk hafta anca olmuştur heralde
iyimserperestt Aybarsveannesii 8 buçuk aylıkken başladı desteksiz oturmaya baya endiselenmistim bende endişelenmeyin zamanı var demekki 😊
ilaydaercan23 Aybarsveannesii 8 aylıkken başladı herşeyin zamanı var kendisini ne Zaman hazır hissederse Ozaman oturuyorlar hiç düşünmeyin
Findukezmesi Asym33 benim oğlumda şu an 4 ay 20 günlük oturmaya çok hevesli doktor erken dedi ama yatmak istemiyor artık. Ara ara kucağımda oturuyorum aşırı mutlu oluyor. Size doktorunuz bişey demiş miydi.
Aslan-K Findukezmesi benimki de 4. Ayda oturma isteği başlamıştı. Doktora sordum kucağında oturabilir demişti. Sonraları oda yetmedi tabii. Zıpır durmadı şimdi desteksiz oturuyor. Çocuk hazırsa kendisi istiyor zaten .
Asym33 Findukezmesi Canım ben 3. Aydan snra kısa kısa başlamıştım Osman gönülal in bununla ilgili YouTube videosu var izleyeblrsin
Suuraisra Aybarsveannesii her çocuk farklı işte benimki 5 bucuk ayda kendisi oturuyodu ama arkadaşımın oğlu 9 aylık hemen hemen aynıyız o hala oturamıyo hamur gibi 😄 ama o maşallah baba anne falan diyo ama benimkinde de o yok konuşmuyo haylaz
Findukezmesi Aslan-K denemek için mama sandalyesine koydum hiç yadirgamadi tam tersi sevdi. Doktor erken dedi diye yatırıyorum bu seferde çok sinirleniyor. Dediğiniz, gibi bence oturmaya hazır. Çünkü dönmeyi de, gulmeyi de cok çok erken yapmıştı.
Aslan-K Findukezmesi ben başlarda destekli oturttum beş on dakka sonra yavaş yavaş arttı. 5. Ayda oturuyordu 😅 Allah affetsin tutamadık
Aslan-K Findukezmesi oturmak istiyorsa sal gitsin 😂 eğer küveti varsa küvetin içine bi battaniye ser , içine oturt kafasını falan vurmasın . Rahat oluyo 😉
1meowmam Aslan-K bende mutfağa gidince öyle yapıyorum daha mama sandalyesi almadığımız için 😂 önüne de oyuncak koyuyorum o sıkılana kadar bulaşıkları hallediyorum