Benimki durduğu yerde durmuyor desem yeri sürekli evde yer değiştiriyoruz mama sandalyesi den salıncağa orda durmuyor yere oyuncaklarına orda durmuyor diğer odaya derken gün geçiriyoruz balkon bahçe çarşı sokak sürekli aktivitedeyiz ki biz oğlumu 4 aylıktı mama sandalyesine koymaya başladım ayaklarıyla mama sandalyesine tak tak vurmaya başladı kapı falan çalıyor sandım şimdide yerde parkeye koyuyor ayaklarını alttakilere ses yapıyor şimdiden evde eğitici oyuncaklar kitap okuma saatleri kilitli buzdolabı poşetlerinde boncuklar mercimekler nohutlar yatağı Montessori yatak kurdeleyle balonlar çeşitli oyuncaklar alcakli yuksekli çok şarkılar tekerlemeler söylerim oda çok sever bunu dinler alkislar hayvanlari çok sevmesi için çabalıyorum kuşlar var bahçemizde onları seyrederiz bir odada hiç olmayız ben kendim sıkıldigim hiçbir şeyi çocuğuma yapmam bol bol gezin guldurun eglendirin onu en büyük korkum hastalanıp onunla ilgilenenemek çünkü insanın o zaman gücü kalmıyor ilgi sevginin çözemediği hiç birşey yok onlarda huysuz bebek olsalarda gecicek inşallah ☺️yemek konusunda çok iştahlı deil mesela puturluyle başlamama rağmen zor yiyor bunlarda ayrı sıkıntılar 😔