1 Eylül doğumlu başak burcu oğlum anlatılanların çoğu benziyor inatcı,huysuz kendi istedigi olsun isteyen bir çocuk neyi nasıl istiyorsa öyle oluyor.8.5 aylık suanda 4.aydan beri dönüyor sürekli emeklemeye çalışıyor yapamadığı için evde hep bir ćığlık kıyamet huzursuzluk yaratıyor .8.ayın başından itibaren sürünmeye başladı biraz daha sakinledi doktorumuzda hiperaktif olabilcek bir cocuk dedi normalde Başak burçları ağır olur hareketi sevmez ama benim oğlumun bacaklar sürekli tepinme halinde hep yeni birseyler keşfetmek istiyor onu eğlendirmek için sürekli aktiviteler yapıyorum yoksa durmuyor ağlıyor ve susmuyor .Bir kenara koyupta dursun oynasın diyebileceğim bir bebek olmadı hiç ve günlük rutinlerimiz hiç şaşmaz bunlarıda kendi kurdu ben ona uydum diyebilirim .Temiz olan evi farkeder sever .Meraklı ve emeklemeyi yapamadığı için aşırı sinirleniyor gezmeyi seviyor fakat her ne yaparsam yapayım çabuk sıkılıyor hep ilgi istiyor.Dogdugundan itiberen hiç bir atağını kaçırmadı fazlasiyla ataklarımizi yasiyoruz.Bi yere gittiğimizde enerjiyi hissediyor ve buna bağlı olarak severse duruyor ya da sevmezse hemen hızlıca cıkiyoruz ordan ağlıyor huzursuzlasiyor.Kucak sevmez rahat olsun ister .Uykusu geldiğinde evinde beşiğinde uyuyor bide bebek arabasında .Gülmeyi çok seviyor müzik dinlemeye bayılıyor ve çok duygu yüklü bir bebek konuşmak içinde çok çabalıyor …