Emine11 Brown tea çok güzel kilo verdiriyor 74 kg ile başlayıp tek kavanozla 62 kg düştüm trendyoldan almistim beni zayıf gören ablamda ve gorumcede sipariş verdi ekstra olarak yeşilçay içtim akşamları yatmadan önce bence denemelisiniz
ElisaMom__ Yagmur1c Sabah ilk aloe vera suyunu içiyordum. Ardina Shake ve çay olarak kahvaltimi yapıyordum ürünlerle. Öğle öğle yemeğimi yiyordum normal. Hamur işi tatlı yok tabi ki. Akşam genelde hafif geçiyordu ıspanak yanına 2 kaşık yoğurt gibi. Yada kıymalı yumurta salata gibi. Günde 3 litre su. Oglen ağır yediysem aksamlari da sadece shake iciyordum
Oglumcanim_ Sushie ayyy bende Bendei bi de bi gram bile veremedim .boş işmiş ya. İnanmıcam bi daha böyle şeylere
birpapatyaannesi Yesimkvrg Kuzum ya bende almayi düşünüyorum ama korkuyorum 92 kiloyum 168 boyum da yan etkisi oldu mu nereden aldın trendyol da var ordan almayı düşünüyorum incelme fark edildimi
Yesimkvrg birpapatyaannesi evet 90 kilodan 73 e indim ilkten güzel sıkılaştırdi sonra kilomdan gttii ve o zamanlar sutumde artmıştı 🌸
birpapatyaannesi Yesimkvrg ya masallah kuzum yaa ne kadar sürede peki,bizde siparis ettik önce kaynanam denicek yararsa bende alacağım
Ebrucekin Bookworm suanda aktif yasam kulubune başladım cok faydasini gordum ben bir sponsorum sayesinde 8 kilomdan kurtuldum biraz ara verdum hicbir sekilde almadim kilomu istersen yardimci oluruz hiçbir sıkıntı yok düzenli dikkat edersen
Ayse361 Bookworm Dilan Polat’ın şu 7 günlük kullanım kutusu varya yeni çıkardı onu kullanıyorum 3 günde 2 buçuk kilo verdim🤩💃 şimdi normal dipomix paketi aldım onunlada inşallah biizinllah hedeflediğim kiloya inerim 🤲🏻 yani 104.6 dün 102.2 olmuşum 3 günde
Yesimkvrg birpapatyaannesi kaynananın hastalığı yok dimi çünkü kalp ve tansiyon hastaları kullanamıyor birde kullanım klavuzu çıkıyor içinden bir de küçük paket kabızlık tozu çıkıyor ben hiç kullanmadim çünkü bende tam tersi oldu inşallah memnun kalırsınız 🌹
Bebegimveben1_ birpapatyaannesi merhaba çayı denediniz mi işe yaradımı acaba ne durumdasınız bende almak istiyroumda
Oglumcanim_ Daylin1 turşu biber derken canım :) normal ince uzun kavanozlarda satılan mı . Yemeklerin yanında mı yemeliyiz
Yesimkvrg birpapatyaannesi canım sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorsun ilk 3 gün çay kaşığı sonra tatlı kaşığı ama zaten yanında gönderiyorlar tatlı kaşığı ben çok memnun kaldım ve bana da arkadaşim önerdi oda aşırı kilo verdi ben kullandim 90 dan 73 e indim yengeme önerdi 1 aydan az sürede 15 kilo verdi ve kavanoz bitmeden inşallah sizde alıp memnun kalırsınız 🌹
Daylin1 Oglumcanim_ aynn öyle cnm bn aşırı çok sewerm bnm metabolizmami çok ii calistrr ,yemeklerin yannda tüketiyorm aç karnına da sade kahve valla çok ii zayıflatıyor 🤗
Yesimkvrg Denizimannesi inşallah sizde memnun kalırsınız bol eksiler bende şimdi kapsül olanı alicam bakalım o nasılmış 😁