Saada 7 aylıkken ayırdım, bizle beraber uyurken geceleri çok sık uyanırdı, babasının horlamasına, yatakda dönmemize, tuvalete kalkmamıza, kendi odasına deliksiz uyuyor, çocuk kurtuldu bizim seslerimizden😀 şimdi 9 aylık, artık tamamile alışdı odasına
Zelihalp Sedfibomlksh16 iki yaşına girdiğinde tam ayırdım. Zaten kardeşi olacaktı olmadan uzun süre kalsın alışsın diye ayırdım. Ve hiç zorlanmadık çok şükür çok kolay pldu
Zelihalp Hellobello direk şak diye bıraktık biz. Tam bir yaşındaydı sabaha kadar uyuyamıyor Duk. Tak etti. 3 gün ağladı sonra ağlamadı bile bir aya gece uykusu düzene girdi sabaha kadar aralıksız uyudu. Sadece üç gün sabredip dişinizi sıkın vermeyin sonra sı kolay. Ağlayacak bunun başka çaresimypk maalesef. Ne kadar büyük olursa o kadar geç olur başlayın bir an önce
hzlkr Sedfibomlksh16 oğlum 6 aylık odasını ayırmak imkansız gibi bişey yanımda beşikte uyuyor gece sürekli uyanıyor hep beni arıyor kucağıma aldığım an geri uyuyor almazsam ortalık ayağa kalkıyor ne yapıcam bilmiyorum hep koynumda dursun istiyor🥹
Sedfibomlksh16 hzlkr ayy öyle olunca da insanın ayrılası gelmiyor zaten yaa hep bana ihtiyacı var hissi çok degisik geliyor insana kıyamıyorsun 🥲
Gokus Zelihalp güvendiğim kaynaklar 3 yaşından önce çocuğun hazır olmadığını söylüyor. Zaten cocuk da belli ediyor kendini, aman alışmasın diyerek çocuğu hazır olmadıgı bir duruma sokmak faydadan çok zarar getirir. Aslında biz aman alıscak aman öyle olcak diye panik yapmak yerine akısına bıraksak herseyin zamanı gelince yerli yerine oturacağını göreceğiz
hzlkr Sedfibomlksh16 Aynen öyle kolik bir bebekti zaten hala huysuzluğu devam ediyor gecede çok kalkıyor ağlayarak😓
Zelihalp Gokus ama benim kızım hiç zorlanmadı hiç zorla yatırmadık odasında hiç ağlamadı çok severek gidip yattı 2 yaşında her şeyi biliyor konuşuyor Du derdini anlatıyordu ben sıkıntı görmedim bilmiyorum zaten hiç yanımda yatmadı hep yanımda ki beşikteydi dediğiniz gibi çocukşa alakalı bir durum
mamanveutdormir Sedfibomlksh16 11 aylıkken bikaç gece odasında uyuttum nasıl olacak diye baktım kesintisiz uyuyor bizim sesimizden rahatsız olmuyor bizi aramıyor o gün bugündür kendi odasında tek uyur.
edakara6509 mamanveutdormir ne güzel, maşallah diyeyim, benimki 14 aylık olacak ve kucağımda uyuyor, herhangi bi yere yatmak istemiyor😔 sabaha kadar oturarak uyumaya çalışıyorum. Boynum belim tutuluyor, psikolojim çok bozuldu. Sinirlerime hakim olamıyorum çoğu zaman…
iremsena_98 Sedfibomlksh16 6 aylık ayrı oda yaptım ama depremden korkuma cesaretim yok çoğu zamanda aramızda yatıyor
Bilgem2 Papatya5801 diş çıkarma dönemindeyse evet hatta bazen her saat başı ama onun dışında bir yada iki kere ☺️
Alse35 Hellobello benim kız da aşırı düşkündü bi gün tak etti dedim yok meme 10 dk da bir uyanırdı max yarım saatte bir. Artık gece bile lavaboya giremez oldum Sonra bi gece ağladı yine meme diye açmadım ağlamaya devam etti sarıldım.tabii uykusu açıldı ağladıkça su teklif ettim başta attı istemedi. uykusu açıldığı için oturup 4-5 e kadar oyun oynadı uykusu geldikçe memeye geldi.dedim yok uyumuş güneş çıkınca vercem bi süre sonra yorgunluktan uyuyakaldı bikaç gün sonra uyku süresi uzamaya başladı uyandıkça yanına gidip pış pış yaptım meme dedikçe uyumuş annecim sabah dedim. elini çekip sarılıp uyumaya başladı 1 haftada tamamdı Ara ara yine yokladı su verdim suyunu da yanına koydum uyanınca içip tekrar daldı. şükür şimdi istemiyor Sabah uyanınca da affetmiyor ama 😅 Sormak istediğin bişey olursa yaz fazla uzun tutup sıkmak istemedim 😇
Hellobello Alse35 ayy çok teşekkür ederim ben de arada sırada bu şekilde yapıyorum su veriyorum falan ama uykusu açılıyor ağlamaktan sonra salona gidip oyun oynuyorduk aynıymış süreç demekk, kararlı olup o gece hiç emzirmesem bitecek inşallah
Kizannesi47_ kasimonbes bende çok alıştım gözümü açınca kuzumu görmeye bide uyanınca beni izliyor nasıl ayırcam bilmiyorum 🫣
mamanveutdormir edakara6509 uyku eğitimi aldık ama biz 9 aylıkken şu an 19 aylık hala devam düzenimiz bozulmadı arada bikaç günlük kopmalar olsada (hastalık oda) hep devam ettil tavsiye ediyorum uyku eğitimini
Alse35 Hellobello aynen camım dediğim gibi yap en fazla bir hafta sürer ki benim için mucize gibi bişeydi kimse inanamadı alırım düşkündü oldu çok şükür darısı başına inşallah 🙏 😇