Ckudll ikicocukcokcocuk hayır kesmedim. Bizim yanımızda çok sık uyanıyordu odasına geçtikten sonra düzene girdi şimdi 1 kez kalkıyor sabaha karşı mamasını içip uyumaya devam ediyor.
Kubrashnn Mamasitaa size sorum olucak benm bebeğimde 6,5 aylık ayrmak istiyorum ama odası kör oda ışık almıyor gece yatarken karanlık mı tutuyorsunuz odasını nasıl yapıyorsunuz açıkcası korkar dıye cesaret edemedım ayırmaya
Mamasitaa Kubrashnn ben de oğlumun odasını panjur ve perdelerle kapkaranlık yapıyorum gece uykusunda bir sorun yaşamadım. Önce gündüz odasında uyutun 1 hafta odasını öğrensin sonra gece uyutun gece kalkıp karanlıkda olsa odasını tanırsa daha az sıkıntı yaşarsanız eğer karanlıktan korkarsa da minik gece lambası iş görebilir
Ogulluana Sedfibomlksh16 aynı yatakta nasıl yatabiliyirsunuz ben çok korkuyorum öyle biz aynı odadayiz ayrı yatakta yatıyor 15 aylık
Sibelmuc Sedfibomlksh16 6.ayda ayırdık ama kapı açık. Diş döneminde dönüşümlü olarak onun odasında yattık.
M_M Büyük oğlum 3 yaş 8 ay , küçüyü 9 cu ayında. 2 si de bizimle aynı odada uyuyor. Kendi yataklarında. Oda büyük. Ne yalan söylüyetim ayırmayı düşünmüyorum daha. Depremi düşünüyorum, okula başladığında ayırırım. 2 sini aynı odaya.
mertgngr Sedfibomlksh16 tam 13 aylık olduğu gün ayırdım hiç zorlanmadım odasını seviyordu zaten çünkü öncesinde gündüzleri çok vakit geçiriyorduk ve hep dile getiriyorduk burası senin odan senin yatağın diye güven sağladığı içinde zor olmadı daha fazla büyümeden ayırmanızı tavsiye ederim
Bilgem2 Sedfibomlksh16 kızım 10 aylık. 7 aylıkken çocuk doktorumuz artık odaları ayırabilirsiniz demişti ayırdık bizde ☺️
Asyams adaakdu Aaa nasil rahat yatiyorsunuz ya ben bebekle 1 gun bile ayni yatakta yatamadim dönemiyorum kibirdayamiyorum falan, yanimda besikte yatiyor
Nevasedaa Sedfibomlksh16 4-5 aylıktı yatak odasındaki beşik küçüktü bayağı, sığmıyordu odasında uyutmaya başladım. Hiç benimle uyuduğunu hatırlamıyorum ki. Yenidoğanken hep sarılır ayakta yanyana uyurduk onun dışında hep benden ayrı uyuyor yanyana olunca uyumuyor :(
Papatya5801 kasimonbes benimki beş aylıkken iki saatte bir uyandırdı her uyandığında odasına gitmek zor olmuyor mu
Bilgem2 Papatya5801 diş çıkarma dönemindeyse evet hatta bazen her saat başı ama onun dışında bir yada iki kere ☺️
Birfindikannesi Birberenannesi benim bebem de 14 aylık 12 de ayıracaktım deprem sebepli bende vazgeçtim. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah
tazebiirannee Sedfibomlksh16 benimde 14 aylık bende ilk defa bu gece kendi odasına yatırdım bakalım nasıl olucak 😅
24HAS28 1.kızımda 4 aylıkken ayırdım fakat kendim nefesine o kadar alışmışım ki dayanamayıp geri yanıma almıştım 6.ayda tamamen ayırmıştım. Şimdi 2.kızımda da 6 aylıkken ayırmayı düşünüyorum. Daha sonra çok zorlanacağını hissediyorum 🤭
DAO Sedfibomlksh16 İlk 1 haftamız zordu. Ben ayakta hiç sallamadım emerek yada kucağımda gezerken uyuyordu. İlk 1 hafta odasına alıştırmak ve saatlerini düzenlemek dışında ekstra hiç bir şey yapmadım. Nasıl uyutuyorsam öyle uyutmaya devam ettim. Uyandığında ne yapıyorsam bunu yapmaya devam ettim. Tek fark o kendi yatağında yattı bende odasında bir köşesinde kıvrıldım. Gündüz ve gece uykularına mutlaka kendi odasında başlayıp bitirdi. Tabi bazen hırçınlaştı ama şu an bi nebze daha iyi. Aynı odada olduğumuzun ama onun yatağında yatıp benim onun yanına yatamayacağımı anlamaya başladı. Şimdi gece beslenmesini kesmeye çalışıyorum. Birden yapmazsanız arkası gelmez ve taviz tavizi doğurur 🙋🏼♀️
Sedfibomlksh16 asiltonunmommysi valla en zorunu başarmışsınız tebrik ediyorum emzirmeyi bırakmadan odayı ayırmak cesaret ister 😀
Sedfibomlksh16 Nazl27 bende en geç 3 yaşında ayırırım artık diye planlıyorum bakalım zaman ne göstericek bize 😀😀
Ebruceyda MamaBearGigi 1 yasinda oglum var deliksiz uyumayi gectim gece 3 kez kalksa raziyim. Hic yasamadim. Ne kadar sanslisiniz masallah.
MamaBearGigi Ebruceyda emmiyor çünkü, meme reddi yaşadık ve daha da dönmedi, o yüzden aramıyor, emzik yetiyor 😅
Minikkmucizem Sedfibomlksh16 evet canım şükür hiç sorun çıkarmadı baya korkmuştum aslında ama korktuğum gibi olmadı. Baya olmuştu yatagını falan alalı zaten heveslendiriyordum sen abi oldun kardeşin doğunca kendi odanda yatacaksın falan diye bebek dogunca ayıracaktım ama o ara deprem falan oldu ya ondan biraz tedirgin oldum ayırmamıştım sonra bir gün içeride uyudu yatırdım gece kalktı ilk bi ağlar gibi oldu yanıma geldi su içti hadi annem odana gidip uyu dedim onunla gitti yattı sonraki günler de hep kendi gidip yattı zaten baya şaşırdım ağlamasını zorluk çıkarmasını bekliyordum açıkcası şükür öyle olmadı ama