Mevaseray_prensesinannesiiii Birberenannesi bende zaten 6yasa kadar ayırmayı düşünmüyordum bu deprem zaten kararımı netlestirdi ayırmak yok
kasimonbes Kizannesi47_ ilk gun oyle zordu ki alismisim onla uyumaya ya ayyy bir koydu bana anlatamam 😀 ama onun iyiliği icin ve ozguven kazanmasi icin ayirmam sartti
Kizannesi47_ kasimonbes bende çok alıştım gözümü açınca kuzumu görmeye bide uyanınca beni izliyor nasıl ayırcam bilmiyorum 🫣
evlatcan Sedfibomlksh16 valla büyük oğlum 3 buçuk yaşında küçüğü 1 yaşında aynı odada yatıyoruz. Ayrı oda düşünüyordum depremden sonra psikolojim hiç iyi değil onları ayrı odada bırakamam asla. 😥
Linaamom Sedfibomlksh16 11 aylıkken ayırdık çocuk rahata erdi resmen beşikte sabaha kadar dönüyordu ve bi olgunluk geldi eskiden paçalarıma yapışırdı ağlardı gündüz şimdi oyuncaklarıyla vakit geçiriyor
MuhammedMusa Sedfibomlksh16 2 buçuk yaşımdaki oğlumun odasını on gündür ayırdım. Çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık. Hemen alıştı ve gece uyanmaları bitti 🙌 bence kesinlikle ayrılmalı oda ya uyku kalitesi için.
Sevinctopcu Eminim benim gibi olanınız yoktur. 5 aya kadar anneyanı beşikte yattı sonrasında yanıma alıştı ben direk kocayı ayırdım 😂. Oda yetmedi 2 defa gece yataktan düşecekken yakaladım. Bu kez yer yatağı yaptım uykusunda sürünerek geziyor başka çare bulamadım kafam rahat şuanlık 9 aylıgız tam
Zelihalp Hellobello direk şak diye bıraktık biz. Tam bir yaşındaydı sabaha kadar uyuyamıyor Duk. Tak etti. 3 gün ağladı sonra ağlamadı bile bir aya gece uykusu düzene girdi sabaha kadar aralıksız uyudu. Sadece üç gün sabredip dişinizi sıkın vermeyin sonra sı kolay. Ağlayacak bunun başka çaresimypk maalesef. Ne kadar büyük olursa o kadar geç olur başlayın bir an önce
Alse35 Hellobello benim kız da aşırı düşkündü bi gün tak etti dedim yok meme 10 dk da bir uyanırdı max yarım saatte bir. Artık gece bile lavaboya giremez oldum Sonra bi gece ağladı yine meme diye açmadım ağlamaya devam etti sarıldım.tabii uykusu açıldı ağladıkça su teklif ettim başta attı istemedi. uykusu açıldığı için oturup 4-5 e kadar oyun oynadı uykusu geldikçe memeye geldi.dedim yok uyumuş güneş çıkınca vercem bi süre sonra yorgunluktan uyuyakaldı bikaç gün sonra uyku süresi uzamaya başladı uyandıkça yanına gidip pış pış yaptım meme dedikçe uyumuş annecim sabah dedim. elini çekip sarılıp uyumaya başladı 1 haftada tamamdı Ara ara yine yokladı su verdim suyunu da yanına koydum uyanınca içip tekrar daldı. şükür şimdi istemiyor Sabah uyanınca da affetmiyor ama 😅 Sormak istediğin bişey olursa yaz fazla uzun tutup sıkmak istemedim 😇
cheerfulmother Sedfibomlksh16 ben 26 aylıkken yeni eve taşındığımz için ayırdım. Ama kendi yatağında ben duruyorum uyuyor. Uyanınca hop bizim odaya bizim yatağa. Maksimum üç dört saat kendi yatağında odasında. Sorduğumda ise korkuyorum dyor. Napacağım bilmiyorum 🤷♀️ üç yaşında şuanda
Adazehra Sedfibomlksh16 4 ay 20 günlük bebeğim. 1 haftadır odasında yatırıyorum. Odalarımız yanyana kapılar açık yatıyoruz bende başta duymam diye tedirgin olarak yattım ama duydum annelik böyle bişeymiş🥰
Gokus Sedfibomlksh16 3 yaştan önce odayı ayırmam.yatagımın yanında park yatakta yatıyor.aglayıp uyanırsa yanıma alıyorum.
Saada 7 aylıkken ayırdım, bizle beraber uyurken geceleri çok sık uyanırdı, babasının horlamasına, yatakda dönmemize, tuvalete kalkmamıza, kendi odasına deliksiz uyuyor, çocuk kurtuldu bizim seslerimizden😀 şimdi 9 aylık, artık tamamile alışdı odasına
Zelihalp Sedfibomlksh16 iki yaşına girdiğinde tam ayırdım. Zaten kardeşi olacaktı olmadan uzun süre kalsın alışsın diye ayırdım. Ve hiç zorlanmadık çok şükür çok kolay pldu
hzlkr Sedfibomlksh16 oğlum 6 aylık odasını ayırmak imkansız gibi bişey yanımda beşikte uyuyor gece sürekli uyanıyor hep beni arıyor kucağıma aldığım an geri uyuyor almazsam ortalık ayağa kalkıyor ne yapıcam bilmiyorum hep koynumda dursun istiyor🥹
Sedfibomlksh16 hzlkr ayy öyle olunca da insanın ayrılası gelmiyor zaten yaa hep bana ihtiyacı var hissi çok degisik geliyor insana kıyamıyorsun 🥲
Gokus Zelihalp güvendiğim kaynaklar 3 yaşından önce çocuğun hazır olmadığını söylüyor. Zaten cocuk da belli ediyor kendini, aman alışmasın diyerek çocuğu hazır olmadıgı bir duruma sokmak faydadan çok zarar getirir. Aslında biz aman alıscak aman öyle olcak diye panik yapmak yerine akısına bıraksak herseyin zamanı gelince yerli yerine oturacağını göreceğiz
hzlkr Sedfibomlksh16 Aynen öyle kolik bir bebekti zaten hala huysuzluğu devam ediyor gecede çok kalkıyor ağlayarak😓