anorganikanneeee Oscarasar hayır. Zaten bir süre sonra listeye alıştığınız için beslenme düzeni devam ediyor
Alp06022023 Eminos Oscarasar chloe ting tüm vücudu çalıştırıyor karın kası bile yaparsınız en popüler iki videosunu her gün yaparsanız instagram body yaparsınız birde zayıflayan insanların değişim videoları var inanılmaz iyiler izleyin mutlaka
SCerenY Oscarasar 4 ayda sadece diyetle 14 kilo vermiştim düğünüm için ama sağlıksız tabi ki hepsini ve doğumla birlikte daha fazlasını geri aldım 🙈
SCerenY Oscarasar hiç spor yapmadığım için sağlıksız dedim çünkü sadece açlık ve sıfır hareketle verdim kiloyu. Baygınlık hissi gelene kadar bişey yememe kuralım vardı 😂
omerinannesi_2705 Oscarasar sarkma illaki oluyor aşırı çok olmadı ama biraz oldu yürüyüşle sıkılaştım. Hamilelik derken 30 kilo geri aldım 15 kilosu gitti şimdi yine 15 kilo fazlam var diyete başlıyorum tekrar bende 😂
Oscarasar tatlibiranneo sizin boyunuz kaç benim boyum 1.71 uzunmu oluyorum acaba. Evet kilomu gösyermiyorum söylediğimde kimse inanmıyor
tatlibiranneo Oscarasar aynı boyadayız ve herkes bana uzun boylu diyor ve uzun boylular kilosunu göstermiyor
Gamze33saltkaya Pazartesi bende başladım bakalim 🙃Umarım veririm çay içiyorum ekmegi kestim +günlük 150 mekik
Aybarssmom01 Oscarasar hamilelikte 22 kilo aldım 6-7 kilo doğumdan sonra gitti üstüne 16 kilo diyetle verdim hamilelik kilolarım gitmiş oldu hamilelik kilosu olduğu için çabuk gitti sanırım 80 kiloyla doğuma girmiştim şuan oğlum 4 aylık 58 kiloyum