Oscarasar Herkesin bünyesi farklı ama diyet ve sporla 3 ayda şu kadar kilo verdim diyen var mı kızlar
Eminos Oscarasar diyet ve sporla 3 ayda 12 kilo veririm haftada 1 kilo versem ayda 4 kilo 3 ayda 12 kilo verilir ama ben cok yiyorum neden yiyorum bilmiyorum spor da yapmiyorum yapsam Leslie cok guzel oluyor kilo vermene etkisi
35lavanta Oscarasar Doğum sonrası ilk 2.5 ayda 18 kilo verdim ama ozaman normal şuan sıkı diyet yapıp sporla desteklesem 3 ayda 10 kilo veririm yine bünyem hemen yanıt veriyor çünkü.. Şuan fazla 3 kilom kaldı inadına iştahım fazla açık 😂😂
Alp06022023 Fresshmomy Oscarasar Eminos Leslie filan hikaye chloe ting yapın YouTube ücretsiz zorlanırsanızda lily Sabri
tatlibiranneo Oscarasar sporla sıkı bir diyetle 25 verilir bende ya ben pazartesi başlıyorum hedefim 2 ayda -20 spor veya Leslie yapacağım
sadeturkvatandasi Oscarasar kişinin kilosuna göre değişir 30 kg fazlası olan biri 15 kg verirken 10 kg fazlası olan 10 kiloyu verebilir. Kısaca ideal kiloya ne kadar yakınsan o kadar zor verirsin😅
cydcvk Oscarasar 40 kilo verdim geçen sene 3 ayda. Ama benim 40 kilo fazlam vardı. Ama şu an 3 kilo fazlam var aylardır gram gram veriyorum yani fazlanız ne kadar çoksa o kadar çabuk verirsiniz spor falanda yapmamıştım
tatlibiranneo Oscarasar eğer ki boynuz uzunsa ve kilonuz gözükmüyorsa sarkma olmaz mesela benim boyum uzun asla kilomu göstermiyorum yani aşırı etli butlu durmuyorum boydan dolayı bu yüzden olmayacaktır
anorganikanneeee Oscarasar hayır. Zaten bir süre sonra listeye alıştığınız için beslenme düzeni devam ediyor
Oscarasar tatlibiranneo sizin boyunuz kaç benim boyum 1.71 uzunmu oluyorum acaba. Evet kilomu gösyermiyorum söylediğimde kimse inanmıyor
omerinannesi_2705 Oscarasar 3 ayda kaç kilo verdim hatırlamıyorum ama 5 buçuk ayda 40 kilo verdim toplam 🤭