sadeturkvatandasi Oscarasar kişinin kilosuna göre değişir 30 kg fazlası olan biri 15 kg verirken 10 kg fazlası olan 10 kiloyu verebilir. Kısaca ideal kiloya ne kadar yakınsan o kadar zor verirsin😅
cydcvk Oscarasar 40 kilo verdim geçen sene 3 ayda. Ama benim 40 kilo fazlam vardı. Ama şu an 3 kilo fazlam var aylardır gram gram veriyorum yani fazlanız ne kadar çoksa o kadar çabuk verirsiniz spor falanda yapmamıştım
tatlibiranneo Oscarasar eğer ki boynuz uzunsa ve kilonuz gözükmüyorsa sarkma olmaz mesela benim boyum uzun asla kilomu göstermiyorum yani aşırı etli butlu durmuyorum boydan dolayı bu yüzden olmayacaktır
anorganikanneeee Oscarasar hayır. Zaten bir süre sonra listeye alıştığınız için beslenme düzeni devam ediyor
Oscarasar tatlibiranneo sizin boyunuz kaç benim boyum 1.71 uzunmu oluyorum acaba. Evet kilomu gösyermiyorum söylediğimde kimse inanmıyor
omerinannesi_2705 Oscarasar 3 ayda kaç kilo verdim hatırlamıyorum ama 5 buçuk ayda 40 kilo verdim toplam 🤭
Alp06022023 Fresshmomy Oscarasar Eminos Leslie filan hikaye chloe ting yapın YouTube ücretsiz zorlanırsanızda lily Sabri
Alp06022023 Eminos Oscarasar chloe ting tüm vücudu çalıştırıyor karın kası bile yaparsınız en popüler iki videosunu her gün yaparsanız instagram body yaparsınız birde zayıflayan insanların değişim videoları var inanılmaz iyiler izleyin mutlaka
SCerenY Oscarasar 4 ayda sadece diyetle 14 kilo vermiştim düğünüm için ama sağlıksız tabi ki hepsini ve doğumla birlikte daha fazlasını geri aldım 🙈
SCerenY Oscarasar hiç spor yapmadığım için sağlıksız dedim çünkü sadece açlık ve sıfır hareketle verdim kiloyu. Baygınlık hissi gelene kadar bişey yememe kuralım vardı 😂
omerinannesi_2705 Oscarasar sarkma illaki oluyor aşırı çok olmadı ama biraz oldu yürüyüşle sıkılaştım. Hamilelik derken 30 kilo geri aldım 15 kilosu gitti şimdi yine 15 kilo fazlam var diyete başlıyorum tekrar bende 😂
tatlibiranneo Oscarasar aynı boyadayız ve herkes bana uzun boylu diyor ve uzun boylular kilosunu göstermiyor