newmomhello Ay bende çok isterimmmm çayıda kahveyide şekersiz seviyorum, 3 aylık anneyim emziriyorum, emzirdikten sonra canım aşırııı tatlı bişeyler istiyor, ama deneyebilirimmmm galibaa 😅
hilaldorukk newmomhello evet emzirirken yediğim çikolataların haddi hesabı yoktu😂 ama kuru incir hurma falan da tatlı isteğini bastırır bence😊
Themom90 Ben de varımmm. Bir ara kesmiştim şekeri sonra yine yemeye başladım😞 Bağımlılkk gibi bir şey
hilaldorukk Themom90 Evet gerçekten ben doğumdan sonra bu kadar bağımlısı oldum ama 1 hafta dayanabilirim diye düşündüm hem de kendimi denemiş olurum güzel bi adım olur 😅
newmomhello hilaldorukk eveet sürekli hurma yiyorum ama bazen kesmiyor, önceden tatlıya bu kadar düşkün değildim. Hurma yiyebiliyor muyuz bu diyette 😅
hilaldorukk newmomhello evet rafine şeker olanlar tüketilmiyor onlar doğal şeker oluyor ya meyveler falan 😀
newmomhello hilaldorukk meyveyide dozunda yemek lazımmış, hamileyken mide bulantısından bişey yiyemiyordum sadece meyve yiyordum 20 kilo aldım 😅
hilaldorukk Ben şöyle yaparak zayıfladım ekmeği kestim iftar sahur arası bir şey yemedim sahurda da sadece kahvaltılık yumurta yedim ama abur cuburdan vazgeçemiyordum şimd bu 1 haftada asitli içecek abur cubur ekmek şekerli gıda yok bol su yeşil çay var😂 birlikte böyle yapalım ve her gün buraya yazalım neler yaptığımızı diyorum😂 2 günde bir de tartılırız
newmomhello hilaldorukk harika 😍 ben oruc tutmuyorum ama kahvaltı ve aksam yemegi yazarım bende 7 gün o halde akşam buluşalım burda ahahha 😂
Parsveannesi hilaldorukk sekersiz omur boyu yapacağım insallah bugun 16.gunumdeyim iki bucuk yil once sekeri tamamen kesmistim yaklasik 7 8 ay boyunca hergun spor yaptim karbonhidrati azalttım ve 5 kilo verdim
hilaldorukk Blackcloud asitli içecekler abur cuburlar şeker içeren gıdalar beyaz ekmek şekerli çay şekerli kahve bunlar yasak 😂 çok tatlı çekiyorsa canımız meyve 1 tatlı kaşığı doğal bal falan yenilenilir yani ben bunlara uyuyordum daha önceden yaparken 😂