hilaldorukk Blackcloud asitli içecekler abur cuburlar şeker içeren gıdalar beyaz ekmek şekerli çay şekerli kahve bunlar yasak 😂 çok tatlı çekiyorsa canımız meyve 1 tatlı kaşığı doğal bal falan yenilenilir yani ben bunlara uyuyordum daha önceden yaparken 😂
Semanurozgan hilaldorukk bende varım bende dıyetteyım 2 aydır 8 kg gıttı ılk hedefım 65 tı ulastım sımdı 60 da sıra 😂
hilaldorukk Semanurozgan evet benim de ilk hedefine ulaşmama 2 kg kaldı ondan böyle bi karar aldım😂 akşam tekrar burda görüşmek üzere o zaman 😂
newmomhello hilaldorukk harika 😍 Kahvaltı cok az ekmek yumurta peynir zeytin yedim. Akşam yemegine misafir vardı mantı yemek zorunda kaldım 🥺 amaaa ilk defa bir gün boyunca hiiiiç tatlı yemedim ve bol bol su tükettim ❤️ senin nasıl geçti
hilaldorukk newmomhello ben de hiç ekmek yemedim ve tatlı abur cubur yemedim hiç harika hissediyorum kendimi ondan 😍 bu sefer olacak inşallah
hilaldorukk Bebetonunannesi16 yemek ben de istediğim her şeyi yiyorum ama şeker yemiyorum ekmek yemiyorum sahurda az yiyorum kuralım o 😂
Bebetonunannesi16 hilaldorukk sahurda yerim ya yoksa gündüz oruç beynime vuruyo acaba vazmı geösem ben yapamıcam galiba emzirimem kesildikten sonra sıkı bi diyet yaparım olmadı🤷🏻♀️😁
hilaldorukk Themom90 ben de hiç tüketmedim ondan kendimi mutlu hissediyorum darısı geri kalan 6 günün başına inşallah 🥰