Portologg Acemianne2807 valla benim cildim bembeyaz oldu ve gercekten temiz hissettiriyor senin cildin nasil tepki verir bilemiyorum ben memnunum canim
Portologg Lululi pirinc ozlu bu sefer iki tane siparis verdim 3 al 2 odeden 1 keratin sütü iki sabun aleoveraliyi denicem bu sefer canım
1balkizannesi 66arasim ben pirinç ve alovera llı sabunu sipariş verdm gelsin kullanınca yazarm keratin sütünü merak ediyorum 😄 alasm var
66arasim 1balkizannesi O egzamaya iyi geliyor dediler ben lazer yaptırıyorum ordaki çalışanlar egzmaam var saçımda bende denemeyi düşünüyorum
66arasim CennetKapim Baktım söylediğiniz sampuanada hangisini alcam ki katogorilere ayirmisar pullanma karşıtı olanı mı ki
Portologg Lululi canim yuzunde sivilce yoksa kararma, renk esitsizligi, leke varsa pirinc özlü sivilce,akne varsa aleoverali ama beyazlatici ile kullanirsan cok daha etkisini görürsün
Lululi Portologg kararma ve renk eşitsizliği var bıyık kısmı beyaz çene kısmı göz altı kara saçma sapan bu cildim var
Ilkimmmm 66arasim doktor eczane varken bunlara güvenip kullanmayın paranız çöpe medical ürün kullanın tedavi olun
eymeninannesi11_ Damlanurrr dipomix tok tutuyor mu gerçekten mesela almak istiyorum ama çekiniyorum para boşa gidecek diye mesela kahvaltı yapsam ekmeksiz diyete uygun sekılde akşamına onu içsem zayıflatır mı
eymeninannesi11_ Ben sabunu nu gerçekten yüzün rengini Açıyor yüzü beyazlatıyor sanki lekelere de iyi geldi lekeleri açıldı çok beğendim ben pirinç özlü sabun almıştım üç al iki öde kampanyasıyla çok Uygun’a geldi fiyatı da indirimdeydi yani indirim varken aldım
Portologg Lululi pirinc ozlu sabun beyazlatici da ustune duzenli sabah aksam sür cildin bebek olur cicek gibi açılırsın aşkım
Damlanurrr asena_asya hayır kullanamadim denildiği gibi tok tutmuyor ve tadı da ikinci üçüncü içmede midemi çok bulandirdi verdiğim paraya yazık oldu
Semirinannesi28 Tombiktos yani tok tutuyor bi kaç saat 12 içip 6 içiyordum arada bi meyve 6 da salatayla içiyordum ilk bi kaç gün zor geliyor sonra alışıyor insan hemen iyi yanı su enerjin yerinde basın agrımıyor açlık yok denecek kadar az böylelikle bebeğinle rahatlıkla uğraşabiliyorsun 😂