Acemianne2807 Portologg sabun ve beyazlatıcı dusunuyoruz yuzum karma ve depremden dolayi leke sivilce arttı bende işe yarar mi yoksa bosa aldirmak istemiyorum
Portologg Acemianne2807 valla benim cildim bembeyaz oldu ve gercekten temiz hissettiriyor senin cildin nasil tepki verir bilemiyorum ben memnunum canim
Son123 rosesbabys sizden duyup sipariş verdim inşallah memnun kalırım anlattığıniz gibidir ben soğukta yururken bile kollarım üşürken koltuk altim terler bunun önüne bir türlü gecemedim sürekli duş aldigim ve temizliğine dikkat ettiğim için koku olarak fazla bir rahatsizligim yok ama o ıslaklık hissi beni acayip rahatsız ediyor inşallah çözüm olur
Portologg Lululi pirinc ozlu bu sefer iki tane siparis verdim 3 al 2 odeden 1 keratin sütü iki sabun aleoveraliyi denicem bu sefer canım
nur09_ 66arasim saç spreyini madarise roll on sabunları beyazlatıcı krem tonik ped şampuan pms çayını bunları kullanıyorum hepsinden inanilmaz memnunum
1balkizannesi 66arasim ben pirinç ve alovera llı sabunu sipariş verdm gelsin kullanınca yazarm keratin sütünü merak ediyorum 😄 alasm var
66arasim 1balkizannesi O egzamaya iyi geliyor dediler ben lazer yaptırıyorum ordaki çalışanlar egzmaam var saçımda bende denemeyi düşünüyorum
66arasim CennetKapim Baktım söylediğiniz sampuanada hangisini alcam ki katogorilere ayirmisar pullanma karşıtı olanı mı ki
Portologg Lululi canim yuzunde sivilce yoksa kararma, renk esitsizligi, leke varsa pirinc özlü sivilce,akne varsa aleoverali ama beyazlatici ile kullanirsan cok daha etkisini görürsün
Lululi Portologg kararma ve renk eşitsizliği var bıyık kısmı beyaz çene kısmı göz altı kara saçma sapan bu cildim var
Ilkimmmm 66arasim doktor eczane varken bunlara güvenip kullanmayın paranız çöpe medical ürün kullanın tedavi olun
eymeninannesi11_ Damlanurrr dipomix tok tutuyor mu gerçekten mesela almak istiyorum ama çekiniyorum para boşa gidecek diye mesela kahvaltı yapsam ekmeksiz diyete uygun sekılde akşamına onu içsem zayıflatır mı