Aminem Gokceeee_ ben çok şeyler yedm ictm kilo Alcam diye ama hiç bı senilfe alamamistm taki şalgam suyu içmeye basladiktan snra tesadüf eseri hergun nerdeyse şalgam içmeye başladık eşimle ve bı baktm ilk defa kilo almaya basladm mi hamilelrikte bile 9 kilo almıştım
Gokce_anestezi Tospikniloya E sizin gayet normal değil mi? Hadi diyelim ki 2 3 kilo daha alın ama zaten olması gerekenin çok altında değilsiniz 🤦🏻♀️🌸
Cigdemss Gokceeee_ şöyle akşam yemeğin üzerine hemen meyve, üzerine çayın yanında kuru meyve çiğ kuruyemiş, cevi fıstık fındık badem , susamlı yiyecekler yiyin. Sabahları kahvaltınızda bol peynir , ekmek hamur işi yerine yağlı godaları tüketin
Kaynana-elti-gorumce Honki_Ponki baktım.burda en rovajda bu tarz olaylar dönüyor tüm ilgiyi üstüme toplayim dedim 🤪
ElisaMom_ Gokceeee_ bende doğumdan sonra çok kilo verdim 48 oldum ama eşim hala bana aşık evlenirken 44 kiloydum mesela önemli olan kilo değil bence eşinizin başka sorunları var kilo bahane kb
Honki_Ponki Kaynana-elti-gorumce sen yenisin galba buralarda anlaşılan hemen kapmışım olayı helal sana ahha ahh bir zamanler ne şevket hocalarımız hürem sullatan’larımız ne müge anlılarımız vardı 🥺
Aynur-cimbil1986 Gokceeee_ bende 47 kiloyum iyisin böyle diyo almak istiyorum aslda 55 falan ama yok hamile yken 68 oluyor doumdan SONRA 47ye düşünüyorum yine
Dilemomy Hvn_annsi bir bardak süt 1 tane bıldırcın yumurtası 1 yk bal Tabi canım uykulu olman lazım Metabolizma açısından
sakinolpelincim Gokceeee_ üzülme canım ben sana 25 kilo verebilirim senin canın sağolsun. Kilolu olsan dert zayıf olsan dert. Cici bebe baya kilo yapıyor diye duymuştum diyetisyen kilo almak isteyenlere veriyor. Birde 1 kase cevizi kır üstüne pekmez dök öyle kahvaltı da o kaseyi de ben yiyordum bir ara acayip enerji de veriyor ama o dönem iyice kilo aldım. O aldırır dediler bıraktım şimdi yiyemiyorum. Kahvaltı da simit al içine çikolata sür süper oluyor ve deli gibi kilo. Birde 2 muz biraz süt ceviz badem at blender da çek o koca kaseyi ara öğün olarak ye. Sen bana sor nasıl kilo alınır başımın derdi kilolar sevdiğim herşey kilo. Akşam patlat mısırı 2 3 tencere ama yanına da kola fanta doldur dizi izlerken ye yiyebildigin kadar. Cips de olur. Aksm yemekten sonra çayın yanına mutlaka abur cubur kek olur tart olur ama ev yapımı değil baya hazır olanlar iyice kilo yapio. Browni intense seklisahane Eti cin ye bak ne oluyor. Fresh patates soğan halkası al kizart yanına bira aç onu da yiyebilirsin TV izlerken yada balkonda keyif yaparken. Birde gece 10 dan sonra kokoreç balık ekmek tantuni çık gece dışarda ye çıkarmıyorsan tost yap gece yarısı yenilen tost kadar bela bişey yok. Yat geber ekmeği de derler Akdeniz de. Yaz gelio ekmeği doldur domates beyaz peynir yeşil biber ikindi saati yarım ekmeği göm. Yazarken 4 5 kilo aldım sen bunları yap 2 3 ay sonra yaz bana 😂😘
Bedosedo Gokceeee_ getirin tabancamiiii vuracağummm o adamiiii😒 üzülmeyin ama bunu diyen biri için uğraşmaya değmez yani kazara bi kaza hastalık geçirsek tekmeyi vurur bu beyin bize. Ha ben bu dveeyi :(odunu:) illa gşdeceğim Ha illa kilo alacağım diyorsanız da makarna yiyin uyumadan önce ekmekle HAMSİYE
Kaynana-elti-gorumce Honki_Ponki yok kız ne yenisi happy momda beni çok tanıyan vardır hppy kidste bu kaçıncı adresim bilmem 😀 kapatıp kapatıp yeni aciyorum
Dilemomy Hvn_annsi Allah uzak götürsün annem eskiden vereme yakalanmıştı babam her gece yapıp annemi kaldırıp zorla içirirdi annemin kemikleri belli oluyordu çok iyi kilo aldı
Hvn_annsi Dilemomy çok özür dileyerek sorucam hep sorduğum için ama biraz pimpirikliyim de bu karışımın yan etkisi yok dimi
BelaCivciv Gokceeee_ Bir arkadaşım cici bebe yiyordu kilo almak için😅 Ama bünye meselesi, yiyip yiyip kilo almıyorsanız ne yaparsanız yapın kısa sürede kilo almazsınız. Ben sık sık yerim, gece yatmadan önce bile yemek yerdim ama bi etkisini görmedim. Diyetisyene gitseniz hem sağlıklı hem dengeli bir kilo alımı olur sizin için.
balkzm Gokceeee_ İlk öncelikle tiroid bezlerinize baktırin,hızlı çalışıyorsa kilo almanızda skntı olabiliyor..daha sonra diyetisyene gidin isterseniz,nasıl kilo verdiriyorlarsa kilo da aldirmak icin yardımcı oluyorlar..
Gamzeeyigun Gokceeee_ sağlığın için endişelense eyvallah da ulan dış görünüşünden rahatsız olmak ne ya, Allah korusun bugün bisey olmuş olsa fiziksel görünüşünü kaybetse evliliği mi bitireceksiniz. Allah gani gani akıl ihsan versin eşinize