Laydaren Gokceeee_ hemen hemen aynıyız aslında. Kendime bakıyorum öyle aman aman çirkin görünecek bir zayıflık yok. Acaba siz takıyor olabilir misiniz ? Sanki biraz popo çalışsanız, karnınızı belirginleştirseniz sorun çözülebilir. Bacaklarınız inceyse bacak çalışın mesela. 2-3 kilo alsanız kafi, onlar da siz vücut çalıştıkça kas ağırlığı olarak dönecek zaten size. Üzmeyin kendinizi 😊
1Boncuk Gokceeee_ siz boyum biraz uzun deyince bende 170 175 bişey bekliyordum. 164 boya 65 kilo çok fazla zaten… gece uyumadan yemek yemeyi deneyin bence işe yarayacaktır.
Deletedmom_75 Gokceeee_ Ee herşey bizim için Allah muhafaza hasta olabiliriz vücudumuz da herseyimizi kaybedebiliriz fiziğin icin mi sevmis dünyevî kocan
Sevvalboke Gokceeee_ bu senin kararın eşinde böyle istiyor ve sana Saygı duyup üzmemek için söylemiyor demekki bence bu bir sorun değil . Bence hamur işlerine yönel sabah hamur işi poğaça ye ( bir diyetisyen söylemişti arkadaşıma ) sık sık yemek ye özellikle gece uyumadan önce ye yat
Hellomoto Gokceeee_ bende 170 boy 45 kiloyum hep bol şeyler giyorum belli olmasın diye eşimden hiç böyle tepki almadım ama hep fiziğin güzel der sagolsun ama bende isterdim 55 60 kilo olmak bizim genetik 30 yaşından sonra kilo alıyoruz
icidisibiranne Ben de 172 boy kilom 54 ve hiçbir zaman rahatsız olduğunu duymadım eşimin duysam bile ağzının payını veririm beğenmemek ne demek dünya hali belki hastalıktan kilo vermiş olabilirdin yine beğenmiyorum diyebilecek miydi? Ve kendin rahatsız oluyorsan bile zayıf halinden bence eşine bunu yansıtma
Tgb1 Gokceeee_ bende bu postu acmak ıcın gırmıstım :( kılo almak ıcın ne yapmalıyım dıyr 1.65 46 kıloyum 2-3 kılo almak ıstıyorum dogum dan once 52 kıloydum ve cok memnundum ama dogumdan sonra emzırme donemınde 5 kılo falan verdım :(
Dilemomy Gece yatarken 3-4 gibi Bıldırcın yumurtası süt bal dikin kafaya gelsin kilolar Allah’ım herkes kilo almaya çalışır ben vermeye çalışıyorum isterseniz bende kilomun yarısını göndereyim size 😂😂
Aminem Gokceeee_ ben çok şeyler yedm ictm kilo Alcam diye ama hiç bı senilfe alamamistm taki şalgam suyu içmeye basladiktan snra tesadüf eseri hergun nerdeyse şalgam içmeye başladık eşimle ve bı baktm ilk defa kilo almaya basladm mi hamilelrikte bile 9 kilo almıştım
Gokce_anestezi Tospikniloya E sizin gayet normal değil mi? Hadi diyelim ki 2 3 kilo daha alın ama zaten olması gerekenin çok altında değilsiniz 🤦🏻♀️🌸
Cigdemss Gokceeee_ şöyle akşam yemeğin üzerine hemen meyve, üzerine çayın yanında kuru meyve çiğ kuruyemiş, cevi fıstık fındık badem , susamlı yiyecekler yiyin. Sabahları kahvaltınızda bol peynir , ekmek hamur işi yerine yağlı godaları tüketin
Kaynana-elti-gorumce Honki_Ponki baktım.burda en rovajda bu tarz olaylar dönüyor tüm ilgiyi üstüme toplayim dedim 🤪