kuoak T-V-D hangi hastanede yaptırdınız doktorlar kesin nf1 mi dedi çocuğunuz kaç yaşında başka belirti var mı
kuoak T-V-D eşim hastanede çalışıyor sorduğu sağlıkçılar heterozigot olduğu için hiç etkisi olmayabilir ya da az etkisi olur demişler
T-V-D kuoak Kesin nf1 dendi. Testin yanılma payı çok düşük dedi genetikci. Şehir hastanesinde yaptırdım
kuoak T-V-D çocuğunuz kaç yaşında mr çektirdiniz mi başka belirti var mı siz ve eşiniz genetik test yaptırdınız mı
T-V-D kuoak 2 yaşında, lekeler dışında suanlik başka bir belirti yok gibi. Yakin zamanda tekrar kontrole goturucez. Eşim de ben de test yaptırdık . İkimizde de nf1 çıkmadı. Mutasyon sonucu oluşmuş dediler
semaydin T-V-D lekeler çıktığında direkt sütlü kahve olarak mı çıkıyor acaba . Yoksa silik çıkıp sonradan mı sütlü kahveye döndüler . Birkaç tane silik var da öyle mi kalırlar koyulaşırlar mı bilmiyorum
T-V-D kuoak Bize çok küçük diye gerek yok denildi. Boşuna radyasyon almasın diye. Genel tetkikleri de iyi çıktığı için gerek duymadı doktor muhtemelen. Siz cektirdiniz mi
T-V-D Papatya-eylul88 Google’a nf1 yada sütlü kahve lekeleri yazıp görselleri incelerseniz aynısı zaten
T-V-D semaydin Yani sanırım silik çıkıp koyulasiyor ya inanın insan yüzleşmek istemiyor, her çıkan lekede üzülüyorum o yüzden sürekli bakmamaya çalışıyorum
kuoak T-V-D o kadar üzgünüm ki pskiyatriye gitmeye başladım her an bir şey çıkacak korkusu mu olacak çocuk hastalıkları doktor saf oluyorlar dedi kistler çıkıyormuş
semaydin T-V-D ben de bakmamaya çalışıyorum ve çok zorlanıyorum en iyi siz anlarsınız gerçekten. Ama bu duygu zamanla geçiyor mu ya da en azından azalıyor mu. Bakarken bebeğim bile anlıyor istemiyor artık
T-V-D semaydin Siz test yaptırdınız mi? Çok zor bir durum evet. Bir süre unutuyor gibi oluyor insan normal hayatına devam ediyor, modunu yüksek tutmaya çalışıyor. Ama sonra tekrar çöküş oluyor. Düşe kalka ilerliyoruz iste