kuoak T-V-D özelde yaptırdık homozigot mu heterozigot mu bunu öğrenmek istiyorum o yüzden testin sonucunu bakmak istedim
kuoak T-V-D hangi hastanede yaptırdınız doktorlar kesin nf1 mi dedi çocuğunuz kaç yaşında başka belirti var mı
kuoak T-V-D eşim hastanede çalışıyor sorduğu sağlıkçılar heterozigot olduğu için hiç etkisi olmayabilir ya da az etkisi olur demişler
T-V-D kuoak Kesin nf1 dendi. Testin yanılma payı çok düşük dedi genetikci. Şehir hastanesinde yaptırdım
kuoak T-V-D çocuğunuz kaç yaşında mr çektirdiniz mi başka belirti var mı siz ve eşiniz genetik test yaptırdınız mı
T-V-D kuoak 2 yaşında, lekeler dışında suanlik başka bir belirti yok gibi. Yakin zamanda tekrar kontrole goturucez. Eşim de ben de test yaptırdık . İkimizde de nf1 çıkmadı. Mutasyon sonucu oluşmuş dediler
semaydin T-V-D lekeler çıktığında direkt sütlü kahve olarak mı çıkıyor acaba . Yoksa silik çıkıp sonradan mı sütlü kahveye döndüler . Birkaç tane silik var da öyle mi kalırlar koyulaşırlar mı bilmiyorum
T-V-D kuoak Bize çok küçük diye gerek yok denildi. Boşuna radyasyon almasın diye. Genel tetkikleri de iyi çıktığı için gerek duymadı doktor muhtemelen. Siz cektirdiniz mi
T-V-D Papatya-eylul88 Google’a nf1 yada sütlü kahve lekeleri yazıp görselleri incelerseniz aynısı zaten
T-V-D semaydin Yani sanırım silik çıkıp koyulasiyor ya inanın insan yüzleşmek istemiyor, her çıkan lekede üzülüyorum o yüzden sürekli bakmamaya çalışıyorum
kuoak T-V-D o kadar üzgünüm ki pskiyatriye gitmeye başladım her an bir şey çıkacak korkusu mu olacak çocuk hastalıkları doktor saf oluyorlar dedi kistler çıkıyormuş