Zmr-010101 Brokolilim evet canım gülben ergende hayatını kaybetti diye paylaşım yapmış sonra teşhiş için gidiyorum falan demiş inşallah yalandır hepsi yaşıyor olsun
Zmr-010101 Maya1 evet canım o haberden sonra gördüm gülben ergende demiş teşhis için gidiyorum inşallah yalandır yaşıypr olsun
Adamelis12 Zmr-010101 Gülben Ergen teşhis için gidiyordu en son inşallah o değildir bile diyemiyorum nasıl bir acı nasıl bir şey bilmiyorum birine uzulurken diğerine sevinemiyoruz bile… Sözün bittigi yer bu sanırım
Zmr-010101 Adamelis12 aynen canım ama yalan haberdir inşallah diyede paylaşım yapmış herkes yoruma ilk hayatını kaybettin aferim herkes öldü olarak biliyordu ilk önce söylesene falan demiş ay nolur yaşasın Allahım
Alya-Sena Adamelis12 gulben ergende ortaya atti bi laf sonra cevirdi olabilir diye bide kim ki o teshis e gidiyor enkazin basinda enistesi ablasi abisi var onami dusmus
Zmr-010101 Alya-Sena buraya bende çok takıldım tanınmış birisi biz bile görsek biliriz . Başında ablası ve birçok tanıdığı var . Onamı düştü.
Adamelis12 Alya-Sena yalan bile olsa ne bileyim kaç gün oldu binalar iç içe geçmiş yasayandan çok cenaze çıkartıldı ordan bilmiyorum gercekten dün 45 kişi çıkartıldı diye biliyorum sayı yanlış olmasın inşallah sağ saglim çıkar bütün enkaz altındaki vatandaşlarımız 🙏
Alya-Sena _YanakReisinAnnesii aynen hayir akrabasi filanda haberim yok dicemde ailesi enkazin basindan ayrilmiyor bile kendini ortaya atiyor hemen
Momonlyn Zmr-010101 Hala net bir haber yok ama ben ümidi kaybettim kaç gün kaç saat oldu. Gerisi mucize
Zmr-010101 Momonlyn inşallah mucize olur . Hayla kurtulanlar var . Ama taha duymaz bi paylaşım yapmış ben çok yaşayacağımı sanmıyorum , belki 20 li yaşlarında ölürüm falan demiş perişan oldum . İnşallah bi mucize olur aramıza geri döner
Rozerinn Zmr-010101 ben az önce ablasının videosunu gördüm hala enkaz altında dedi emin misin öldüğüne
Alya-Sena Adamelis12 Allahdan umit kesilmez ama ben onun kardeslernn halasnn vefat ettigini dusunuyorm.
Angel00 Alya-Sena taha duymaz konusu cok karıştı ya işin içinde iş var gibi anlayamıyorum kim dogru söylüyor
Alya-Sena Angel00 bende suan onu okuyordum evet bi olaylar donuyo ama anlayamadim hataydakiler aile perisan bekliyo diyo sosyal medyada saklaniyo etkilesm icn diyor
Deletedmom_62 Angel00 inşallah ölmemiştir de işin içinde bir iş vardır. Gencecik bir insanın hayatını kaybetmesi daha acı bence