cutiebun_ aradan kaç gün geçti benim pek umudum yok malum hava şartları da ortada. ama inşallah iyidir canlı bir şekilde çıkar oradan yaşı da küçük daha güzel bir ömrü olmalı ..
Zmr-010101 cutiebun_ inşallah canım çok zor bekleyenlere Allah yardımcısı olsun hepsinin hayla umut var
Zmr-010101 saclarinayildizdusmus canım normalde paylaşmam asla ama bu durumdan sonra gordum o haberi ve afyon haberinde gördüm hep doğruyu söyleyen bi sayfa o yüzden paylaşmıştım inşallah yalan haberdir
Maya1 Zmr-010101 ablasi aciklama yapti garim saat once asilsiz haberlere itibar etmeyin diye. Hangisi dogru bilemedim:(
Zmr-010101 Maya1 evet canım o haberden sonra gördüm gülben ergende demiş teşhis için gidiyorum inşallah yalandır yaşıypr olsun
Brokolilim Zmr-010101 Çok kirli bilgi var sözde enkaz altında değilmiş vs diyorlar dilan Polat hususi onun için gitmişti
Zmr-010101 Brokolilim evet canım gülben ergende hayatını kaybetti diye paylaşım yapmış sonra teşhiş için gidiyorum falan demiş inşallah yalandır hepsi yaşıyor olsun
Elisa34 Zmr-010101 daha ulaşılmamış ama sanırım içeride baya bi kişi varmış binalar iç içe girdiği için riskliymiş umarım sağ Salim çıkarlar 🤲🤲
Adamelis12 Zmr-010101 Gülben Ergen teşhis için gidiyordu en son inşallah o değildir bile diyemiyorum nasıl bir acı nasıl bir şey bilmiyorum birine uzulurken diğerine sevinemiyoruz bile… Sözün bittigi yer bu sanırım
Zmr-010101 Adamelis12 aynen canım ama yalan haberdir inşallah diyede paylaşım yapmış herkes yoruma ilk hayatını kaybettin aferim herkes öldü olarak biliyordu ilk önce söylesene falan demiş ay nolur yaşasın Allahım
Alya-Sena Adamelis12 gulben ergende ortaya atti bi laf sonra cevirdi olabilir diye bide kim ki o teshis e gidiyor enkazin basinda enistesi ablasi abisi var onami dusmus