Zmr-010101 Maalesef 2 dakka önce haberde gördüm hayatını kaybetmiş . İlk defa burda duydum adını baktım profiline çok cana yakın birisiymiş mekanı cennet olsun çok üzüldüm çok.
Zmr-010101 Rozamoms_ afyonluyum afyon haberde gördüm o sayfa hep doğru yazıyor o yüzden dedim burayada
Zmr-010101 Angel00 afyon haberde gördüm canım o yüzden yazdım o sayfada 2 dakka önce paylaşmış umarım yalandır
Yigitefeannesi Zmr-010101 hayır daha yok böyle birşey inşallah olmaz da ben inanıyorum hayallerini yarım bırakmayacak güçlü duracak 🙏🏻
saclarinayildizdusmus Zmr-010101 biraz bekleseydin bence daha yeni ablası konuşma yaptı yeni şimdi yaptı czn Burak sayfasında böyle seylrr söylemeyin diye emin olmadan paylasmasaydın
Zmr-010101 saclarinayildizdusmus canım normalde paylaşmam asla ama bu durumdan sonra gordum o haberi ve afyon haberinde gördüm hep doğruyu söyleyen bi sayfa o yüzden paylaşmıştım inşallah yalan haberdir
cutiebun_ aradan kaç gün geçti benim pek umudum yok malum hava şartları da ortada. ama inşallah iyidir canlı bir şekilde çıkar oradan yaşı da küçük daha güzel bir ömrü olmalı ..
Zmr-010101 cutiebun_ inşallah canım çok zor bekleyenlere Allah yardımcısı olsun hepsinin hayla umut var