Elif_kaya42 🧚 GÖKÇE 🧚 Eşim çok istiyordu bu ismi bende sevmiştim . Yani eşim kızımızın ismini koymuş oldu ❤️🧚
Durunun_annesii0 MAK_080922_ kaynanam koydu ismini vermek istemiyorum eşim annemin adı olsun dedi eski isim diye bende istemiyordum kaynanamda öyle dedi zaten adının baş harfi ile isim buldu onu koydu eşim de oğlan olursa da aynı ismin baş harfi ile isim buldu isim de güzel ama kendim koymak istemem şahsen işte sonra ki erkek olursa bunu koyalım diyo hepsine o karar veriyor 🤦♀️ ama kızımın ismi güzel güzel isim buldu ilk defa şaşırdım eski kafadan bu isim çıkar mı diye😁🤣
Kayraaa59 MAK_080922_ senelerdir hayalim oğlum olursa adının Kayra olmasıydı, kız olsaydı da hazırdı tabi. Eşim sağolsun anne olarak senin hakkındır dilediğini koyalım dedi. Tabi bi hayalimde iki isim olmasıydı bende diğer isim seçeneğini de ona bıraktım. O da Mete koymak istedi. Mete Kayra’mız dün 1 yaşına girdi güzel teyzesi 😍❤️
papatya_1125 MAK_080922_ Ahmet halil koydum.cok eleştiri aldik .dedesinin adı değil anlamları hoşuma gitmişti. Zaten oğlum olursa iyi Ahmet ya Muhammed ya Mustafa birisi olmalıydı. Halil de yakın dost anlamında Allah dostu olsun diye niyet ederek koymuştum
Nazlican MAK_080922_ Ayaz Biz hep kız ismi düşündük, erkek olduğunu öğrenince de aklımızda Yiğit ismi vardı sadece Yiğit dedik geçtik ama hep isim düşünüyordum ben. Sonra eşim okey oynarken masada Ayaz ismini gördü 😄 Ayaz ismi nasıl diye muhabbet döndü patladı gitti😁
Aysin3838 MAK_080922_ kızımın adı elizan alya isminin anlamından etkilenip koymuştum . Oğlumun adı da emir Asaf emir ismi bekarligimdan beri koymak istediğim bir isimdi asafi da babası istedi
petitonunannesii MAK_080922_ Biz de il başta çok isimler dusunduk.Musab, Umeyr,Zeyd gibi daha sonra Ali Hamza olsun istedim Eşimde bi gün rüya gördüğünü ve Cihat isminde bi çocuğun ona doğru koştuğunu görmüş ismi Cihat olsun mu dedi tamam Dedim Cihat Ali koyduk
DunyamMavi MAK_080922_ deniz koyacaktım iki yakın arkadaşım koydu. Bi gün sahilde kız çocuğu gördüm adı maviydi annesi bi kitaptan etkilendiğini söylemişti. Ben de onlardan etkilendim çok beğendim o gün karar verdim.
Birdunyabircennetannesi MAK_080922_ ÖMÜR Ömrü çok olsun diye severek koymuştuk. Olmadı. 🕊️ Yiğit Mesut Oğlumun ismi belliydi ben hamile kalınca. Fakat hamileyken kaynım vefat etti ve eşim ismini koymak istedi. Mesut ismini bu yüzden koyduk. Ben istemiyordum ama kırılmasın eşim diye koydum. Yanına da yiğit ismini sevip ben koydum 🌈❣️
[silindi] petitonunannesii amin bizde teşekkür ederiz🥰 sizin yavrunuzda sağlıkla büyüsün tüm yavrularımız inşallah🙏🌸✨
Rumeysaerva MAK_080922_ Kızımın ismi Hatice Erva Hatice yi annem istedi Erva yı da eşim istedi Oğlumun ismi Mustafa emir Mustafa babamın ismi Emir de yanına koyduk🥰
Hbpx Bizim bebeğimizin adı Ece . Soyadımız çok zor diye kısa öz anlaşılır bir isim istiyordum . Anlamı da kraliçe demek o yüzden Ece koydum 😍😍
Ysgl26 birkucukkuzucuk oğluşun adı yaman. Eşimle sevgiliyken medcezir izlerdik deli gibi. Kız olursa da mira koyacaktık 😁