Deletedmom_62 MAK_080922_ kızımın adı Amine . Beğendiğimiz 5 isimden biriydi kararsız kaldık ve besmele ile kur’a çektik amine çıktı 🤗 inanılır , güvenilir insan demek ve peygamberimizin annesinin adı 😊
Keremikonunannesi MAK_080922_ Kerem💕 Hamileliğimden çok önce Serenad kitabını okumuştum Zülfü Livaneli’nin. Hamileliğimde tekrar okuduğumda Maya ve Kerem ismini çooook beğendiğimi farkettim:) kızım olsaydı adınıMaya koyabilirdim. Oğlum oldu ismi de Kerem oldu💕☺️
Dondurmalikahve MAK_080922_ Babası baş harfi a harfi ile başlayan bir isim istiyordu. Düşündüğü ismi beğenmedim. Türk isimlerini severim. O zaman eşkıya dünyaya hükümdar olmaz izliyordu bilgisayardan. Alparslan olsun mu dedim başta kem küm etti sonra kendisi de beğendi. Sonra bir farklılık olsun dedim kimliğe Alp Arslan diye yazdırttim.
ece_arel MAK_080922_ bizimde Gökhan Arel Gökhan babamın ismi arelide biz istiyorduk 😂❤️Ay ne güzel ya
Merve87 MAK_080922_ Özgür Kartal ruhu da kendi de özgür olsun diye kartal ise eşimde bende fanatik Beşiktaşlı oluşumuzdan tam ismine uygun bir çocuk oldu 2 yaşında şuanda bütün bebek ve çocuklarla beraber sağlıkla mutlulukla adıyla uzun ömürlü olsunlar☺️ ayakları taşa değmesin ☺️
perikizii LaMamaDellaCicala ayy amiiinnn inşallah Allahım ayaklarına taş değirmesinn tüm çocukların 🙏😘 bu arada iyi yıllar diliyorum size yeni yıl sağlık, mutluluk bol şans getirsin 💃💃
asrinhatasi MAK_080922_ yeni evliyken ablam kuzenim falan doğum yaptı. O ara onların isimlerinden açıldı laf. Eşim de Ertuğrul ismi hoşuma gidiyor dedi. Ben de soyadımız uzun bari Tuğrul olsun demiştim. 2yıl sonra Tuğrul bey aramıza katıldı. 😂❤️
_yusufunannesi_38 MAK_080922_ kizimin adi ilknur rahmetli annemin adi oglumun adida sami yusuf sami esimin rahmetli dayisinin adi (kaynanam yuzunden isteksiz koydum esim heveslendi diye) yusufta cocuklugumun beraber gectigi abim gibi sevdigum arkadasimin adi ve hz yusufun adi oldugu icin koydum ama sadece yusufu kullaniyoruz samiyi esimde kullanmiyo
birkucukkuzucuk Deletedmom_123 Off ne oldu koydurunca başı göğe mi erdi ya, ne anlıyorlar insanı üzmekten 😡 ismini koymakla mi sevgi saygı gösteriliyor, etrafa gösteriş işte benim adımı koydular torunuma diye, nasıl koydurduklarını da anlatsalar keşke
Ysgl26 birkucukkuzucuk oğluşun adı yaman. Eşimle sevgiliyken medcezir izlerdik deli gibi. Kız olursa da mira koyacaktık 😁
_yusufunannesi_38 Deletedmom_75 bende hep kizim olursa ikra yada hira koyucam demistim ama kayinvalidem rahmetli annenin adini koy dedi onu koydum ama hala icimde uhtadir o iki isim gerci bu saatten sonra bidaha dogurmam 2 bebenin gebeligi mahvetti ucuncuye heralde masada kalirim🤣🤣
Deletedmom_75 _yusufunannesi_38 Allah korusun Rabbim size sağlık versin inşallah, keske kimse karışmasa isim koyarken bende oğlum olsaydi Rahmetli abimin ismini koyucaktim ❣️ sağlık olsun nasiptenn ötesi yok
Salihakabaktan19 İlk çocuğumun adını Eymen dedim eşimin ebesi Ahmet de koyun dedi koyduk ikinci çocuğuma Ebrar dedim yanına da Ahsen ile Asel de kaldık Eşim Ahseni koydu 3. Çocuğuma Betül koymak istedim oğlum da çok istiyordu ama eşim gitti annesinin ismini koydu yanına yakışan isim bulamadım kafadan attım bi isim onu koyduk benim Birilerinin ismini koymaktan nefret ediyorum
Kubra_Sahintas16 MAK_080922_ bizim asel Mina anlamı çok hoşuma gitti asel Muhammed suresinin 15.aytetinde bal ırmapından bahsediliyormuş kısaca bal demek minayı bilemeyen yoktur zaten 🥰
minderbob Deletedmom_75 abla ne uyanıksın iki arada bi derede dini bilgimi de sınadın helal olsun amine ikrayı öp benim için🌸☺️