Tugceburak Batın Ege koyduk bizde batın allahın 99 İsmininden birisi. Egede eşimle istiyorduk önceden ❤️
pindianajones Güneş koyduk. etrafımızda negatif veya pozitif çağrışım yapacak güneş diye biri yok. bi diğer sebep anlamı güzel ve doğadan :)) benim kriterlerim bunlardı.
Pinarab Ares, savaş tanrısı, savaşçı demek. Dünyaya gelmek için çok savaştı bu nedenle ismi oğluma çok yakisti☺
GamzeninAski MAK_080922_ oglumun adi DENİZ babasi istedi umutla deniz arasinda kararsizdk esim sen karar ver ne dersen o olsun dedi bnde sevdim deniz ismini ve koyduk
WabiSabi Aden Umay 🌸 Aden: cennet bahçesi. Rabbim bize bu dünyada cennet bahçesi nasip etti diye. Umay:Eski Türkçede kadınların çocukların ve hayvanların koruyucusu. Adiyla yaşasın inşallah♥️
GULCE02 MAK_080922_ Çınar Devran Çınar ismini sevgiliyken oğlumuz olursa bu ismi veririz diye kararlaştırdık Devran isminide dedesi çok istedi elimde babasını kırmadı iki ismi olsun dedi ama gel gör ki dedesinden başka kimse devran kullanmaz herkes Çınar der🥰
Nur-bidav42 Benimkide Süleyman Aras sülayman kayınpedermin ismi aras ı da ben koydum . Rüyamda uzun süre gördüğüm için
Hmyrkdr7 Yusuf Talha 💙 Hamile iken Yusuf ismini rüyamda duydum eşime söyledim yanına da eşimle beraber çok beğendiğimiz Talha ismini ekledik.
[silindi] MAK_080922_ Selim💙✨ ben Aslında cihan çok istedim eşim istemedi Cihangir olsun o zaman dedi onuda ben istemedim. O bir sürü isim sundu ben beğenmedim benim sunduğum isimleri o beğenmedi. Eşim berat ferman Ali Osman yiğit Hamza gibi isimler sundu bende cihan cihat hasanhüseyin ya da müçtebahasan dedim yok dedi sevmedi en son yavuz selim nasıl dedim tamam güzel dedi son anda tek selim koy ya çift isim istemiyorum dedim o zaman selim paşa koyalım dedi yok dedi tek Selim koyduk ama herkes selim paşa diyor😅 keşke paşayıda yazdursaymışız sonradan pişman oldum ama selim ismini çok seviyorum çok içime sindi🥰 anlamı kusursuz sakin doğru demek💙🧿
Adife MAK_080922_ Ahmet Efe. Ahmet eşimin biricik arkadaşı yani benim kumam olur kendisi onun adı Efe yi de doğacak çocuklarımızla uydurmak için koyduk. Yine oğlumuz olursa ikinci isim Ege kızımız olursa Elif Ece olacak inşallah 😄
Tosbik_13 Oğluşumun ismi Deniz Alkın Denizi ben istedim hoşuma gidiyordu küçüklukten beri Alkını da babası istedi ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde deniz alkın dedik öylede oldu başka isim hiç düşünmedik 😂🥳
Deletedmom_39 MAK_080922_ oğlumuz Atlas 🥰 10 ülke gezdim ve eşimle evlendikten sonrada gezmeye devam ettik
Gmzeabduygzefe Yağız koyduk. Ana sınıfı öğretmeniyim, çok sevdiğim o kadar güzel Yağız isminde bir öğrencim vardı ondan yola çıkarak Yağız koyduk
Elif_kaya42 🧚 GÖKÇE 🧚 Eşim çok istiyordu bu ismi bende sevmiştim . Yani eşim kızımızın ismini koymuş oldu ❤️🧚
Durunun_annesii0 MAK_080922_ kaynanam koydu ismini vermek istemiyorum eşim annemin adı olsun dedi eski isim diye bende istemiyordum kaynanamda öyle dedi zaten adının baş harfi ile isim buldu onu koydu eşim de oğlan olursa da aynı ismin baş harfi ile isim buldu isim de güzel ama kendim koymak istemem şahsen işte sonra ki erkek olursa bunu koyalım diyo hepsine o karar veriyor 🤦♀️ ama kızımın ismi güzel güzel isim buldu ilk defa şaşırdım eski kafadan bu isim çıkar mı diye😁🤣
Kayraaa59 MAK_080922_ senelerdir hayalim oğlum olursa adının Kayra olmasıydı, kız olsaydı da hazırdı tabi. Eşim sağolsun anne olarak senin hakkındır dilediğini koyalım dedi. Tabi bi hayalimde iki isim olmasıydı bende diğer isim seçeneğini de ona bıraktım. O da Mete koymak istedi. Mete Kayra’mız dün 1 yaşına girdi güzel teyzesi 😍❤️
papatya_1125 MAK_080922_ Ahmet halil koydum.cok eleştiri aldik .dedesinin adı değil anlamları hoşuma gitmişti. Zaten oğlum olursa iyi Ahmet ya Muhammed ya Mustafa birisi olmalıydı. Halil de yakın dost anlamında Allah dostu olsun diye niyet ederek koymuştum