hediyegulc 3 isimde kararsızdık Amine, İkra, Yüsra ortak kararla Yüsra koyduk insanların zorluklardan kurtulması rahatlığa ermesi kolaylık anlamına geliyor🫶🏼
Dry891022 MAK_080922_ Hamza oğlumun adı. Düşük tehlikesi ile daha altı haftalıkken hastaneye yatmıştım. O gece kandildi tek başıma TV izlerken Hz. Hamzanin hayatı anlatiliyordu oğlum olsa Hamza bırakırdım demistim… Gün geldi devran döndü aslan hamzam doğdu.
arslan6454 MAK_080922_ Büşra Ebrar koyduk ismini Büşra kayın validem koydu Ebrar da ben koydum Kur’an okurken hep karşıma çıktı eşimle karar verdik koyduk ismini Büşra da kayın validem Kur’an okurken hep karşısına çıkmış öyle karar verdik
Hamzaurass Fatmavurucu0 herkes diyor hatta kız olsan bu naz çok yakışırdı diye :) bakalım bizi neler bekliyor beyefendilerle😂😂
Fatmavurucu0 Hamzaurass ayyyy evet ya en çokta acaba bu naiflik kibarlık büyüdüklerinde aynı kalacak mı çok merak ediyorum özellikle kız çocuklarına karşı tutumları nasıl olcak acaba malum bu devirde iyi bir erkek evlat yetiştirmek çok zor (kız evlat da öyle ama özellikle erkek) 😬
Xsedapolat1 MAK_080922_ oğlumun adı MİRZA hep hayal ederdim bir oğlum olsun adı MİRZA olsun diye nasip oldu koydum anlamı soylu hükümdar demek kesinlikle hakkını veriyor. 😂😂😂
gorkemcim Gktrk_ege25 gokturku esimle ben istedik tasidigi anlam itibariyle. Yavuzu kayinpederim cok istedi yavuz bi delikanli olsun diye kiramadik bizde :)
Smerve MAK_080922_ Biz elif Eylül koyduk Eylül ismini ben istedik Eylül ayında tanışıp Eylül ayında evlendik diye eşimde elif ismini kendi istedi
Hamzaurass Fatmavurucu0 gerçekten öyle erkek evlat yetişirebilmek çoook zor 😣 bu nazları kalırsa bilemiyorum ilerde eşleri çeker mi 😂😂🤣🤣
Fatmavurucu0 Hamzaurass ya ahahha boşver kaba gamsız olmalarındansa nazlı olmaları (abartı olmuycak şekilde tabi) daha iyi bence 😂😂
Gzmefnn MAK_080922_ efnan Merve Merve kız kardeşimin ismi efnan da bı dizide duymuştum anlamı felan çok hoşumuza gitti eşimle bunu koyduk ☺️
[silindi] [silindi] valla bebeğim çok güler yüzlü çok sevgi dolu bir bebek çok sosyal hiç kimseyi yabancısılamaz herkese gider gülücükler saçar kendisini Güler yüzüyle çok sevdirir bu özellikleriyle de her zaman dikkat çeken bi bebek. ama çok hiperaktif ve evet isminin aslında sirayet ettiğini düşünüyorum ama bazen atak dönemlerinde sinirli halleri oldugu oldu ama onun dışında güzel huylu bir çocuk gerçekten kendi çocuğum diye demiyorum ama yani vurmayı bilmez çocukları sever zarar vermez onlara sarılıp cicik yapar🥰
Udduy18 İsim konusunda son kararı eşim bana bırakmıştı Doruk Arden oldu ❤️ Doruk ismi kadın dizisinden dorukcuumdan geliyor hamile kaldığımda izlemeye başlamıştım Ardeni de eşim gönlünden geçirmişti onunda gönlü olsun istedim 🫶