Deletedmom_75 _yusufunannesi_38 Allah korusun Rabbim size sağlık versin inşallah, keske kimse karışmasa isim koyarken bende oğlum olsaydi Rahmetli abimin ismini koyucaktim ❣️ sağlık olsun nasiptenn ötesi yok
benkosarim MAK_080922_ kızımın adı Aleda Doğa Aleda nazlı mirasçı iyiliksever dmeek doğa da sahiplenici demek ilk adını ben koydum ikinciyi babası
PoyrazEcrin MAK_080922_ 4 yasındaki kızımızın ismi Ecrin ikimizin ortak kararıydı anlamı da cok hosuma gitmişti. 50 günlük oğlumun adı da Poyraz Barış. Poyraz eşimin isteğidir Barış da benim 6 aylıkken vefat eden abimin ismi. İsimleriyle yaşasınlar bebişlerimiz anneler 💖🥰🌼🙏
3yasakadarsifirekran MAK_080922_ Oğlumun adı Eymen eşimle isim konusunda ortak karara varamadık 38. Haftada onun istediği tarzda olan Eymeni koyduk.
Yagmur-Cansu22 MAK_080922_ Çok sevdiğim arkadaşımın ismini koymak istedim. Yıllar önce bir kızım olursa diye niyetlenmiştim. Bir kızım oldu ve eşimde beni kırmadı. Cansu’muz oldu 🌸🎈
Ilkannelik MAK_080922_ Buse kızımın adı. Kv ismini koymamak için koydum🤣 Eşime annenin ismini koymak istemiyorum dedim baya kavga ettik iki isim de olmaz dedim çünkü benim koyduğum isim söylenmicekti yani. Bende eşime beğendiğim isimleri söyledim Busede karar kıldık🥰
Munise18 peloser bizimkide öyle benım baş harfimle başlıyor babasınınkıyle bitiyor ve anlamıda kulaga cok gelmeside cok güzel MAHİR💙
mlssvtnsvr MAK_080922_ Ada Meva, Ada’yı doğduğu ülke (İngiltere) ada ülkesi olduğu için anlamı olsun istedik, Meva’yı da anlamı çok güzel bizim için daha güzel bir anlam olamaz diye ekledik 💕
Hayriyeasel queen_mom Ya ben hamileligimi işaret ettiğine inandım açıkçası sonra da cinsiyete gideceğim gece görünce direk kızım olacak ve asel koyacağım dedim manasını da görünce benim minnoşum da 15 aylik
myemye_12 @MAK_080922_ Eylül ayında eşim bana aşık olmuş hemde kızımız Eylül ayında dogdu o yzuden Eylül koymak istedik 🌸
Bihteeeer MAK_080922_ ilk defa arel isimli bir dede ismi görüyorum 😀 benim ki de inci gerçekten inci gibi çok güzel isimleri sayarken bi anda eşim bu ismi söyledi çok hoşuma gitmişti 😊
tiredmom_ MAK_080922_ Çağrı Ata 💙 Biz ailecek Atatürk hayranıyız Ata kesindi. Çağrı ismini de halası istedi. Yanına yakışırdık koyduk.