Oglunasikbiranne08 Dün sabah aç karnına pilates yaptım. Kahvaltı da sütlü yulaf yedim sadece . Ara öğün yok. Bol su içtim. Akşam yemeği kuru fasulye pilav ve yoğurt vardı (ekmek yok kesinlikle). 2 tane de turşu yedim . Yemekten 2 3saat sonra da leslie yaptm . Sonra da Türk kahvesi. Günü böyle bitirdim dün.
musmuss Mehtapserhatemir asit bebek için pişik yapar zaten sürekli içemem ama sabahları içebilirim bir bardak fazlası zarar en iyisi emzirmeler için ekmek şeker tuzu kesmek bende yumurta diyetle başlayacağım inşallah misafirlerden fırsat gelirse
Barlas_mom Sabah bir bardak su içip kahvaltı hazırladım bir yumurta 6 zeytin küçük peynir bol yeşillik 2 bardak çay ☺️ fazla su içemedim suya ağırlık vereceğim. Bebeğimden dolayı fazla dikkat edememiştim sabah tartıldım kilo almamışım ama aynıyım 🤣 buna şükür ediyorum bakalım pazar günü güncelleyeceğiz kilolarımızı
yigitinannesiiiiiii Barlas_mom Bende aynı şekilde bu hafta hiç dikkat edemedim. Eşim rahatsız çocuk huzursuz sürekli bir koşuşturmaca halindeyim. 🤦🏻♀️
ugurbocegmm Günaydınlar🌺 1 bardak sirkeli ve normal su içtim Kıymalı yumurta pişirmesi ve standart kahvaltı 1 dilim bugday ekmeği ve yeşillik yedim , şimdi suya devam.
Eyluluraz1 Günaydın kızlar 1 yumurta bir ceviz az peynir 1 dilim kaşar salatalık domates marul karıştırdım salata yaptım kahvaltı bu. Diyete başlayalı ilk defa ekmeksiz kahvaltı yaptım 🥲 dünü dengelemek lazımdı
Ganuce Ben bu hafta kilo almamış olursam sevineceğim hiç dikkat edemedim akşamları abur cubur bişeyler aranıyorum hep hevesim kırılıyor
Barlas_mom Ganuce Kendinizi aç bırakmayın bol su için kahve için çay için sağlıklı şeyler yiyin mideniz sinyal veriyorsa illa birşey ye diye salatalık yiyin birşeyler yiyin bunun gibi abur cuburdan iyidir. Bu grup bu yüzden var motive olacağız 💪🏼
Ganuce Barlas_mom Bugün daha iyiydim şimdi tehlikeli saatler geldi canım bişey çekerse havuç salatalık dediğin gibi geçiştirmeye çalışcam bakalım 🤔
Bebekligiller Barlas_mom ben su içemiyorum. Su alışkanlığımı nasıl kazanabilirim. Hiç aklıma gelmiyor.
Balevlat__ Sabah 2 yumurtadan omlet, maydonoz, 2 dılım peynır ve çecıl peynir, 3 zeytın, bitkı cayı, bol su ekmek tuketmedım
musmuss Beyzabuglemehmet 15 günde spor ne yaptın ve neler yedin benimde bebiş 2 aylık bende emzirirşyotum kilo gidiyor ama yavaş yavaş bir de misafir hiç bitmiyor spor da diyette başlayamadım
Beyzabuglemehmet musmuss diyetisyenin verdiği listeye göre beslendim ekmekleri çıkarttım arada kaçamaklarım oldu tabi
Barlas_mom Melikegencall1 Yavaş yavaş olacak inşallah bende Aralığın sonlarında 75 tim şimdi 69.8 bu ay sonuna kadar hedefim 65
Liyasmom22 Bu sabah yine kacamakli gecti misafirim vardi🥺 ara olarak kahve aksama da hafif biseyle kapatmak istiyorum hayirlisi 😂
Oglunasikbiranne08 Sabah aç karnına leslie+pilates yaptım. Saat 11 de klasik kahvaltı yaptım .(peynir, zeytin , Salatalık, domates, yumurta) Araöğün yok . Sadece su içtim Akşam yemeğinde izmir köfte, 2 kaşık pilav , bol salata ve yoğurt yedim .
Balevlat__ Akşam yemegım : 1 tabak ıspanak, bır kase yogurt, 1 kaşık cıger bol su araöğün ve gündüz birsey yemedim sadece küçük bir elma yedim eşim tatlı almıs 🤦♀️🤷♀️ ondan yıcem bıraz ama yarın telafi edıcem 🥺😅