Barlas_mom yigitinannesiiiiiii kabak detoksu kırmızı pancar detoksu canım 3 er gün sabah kahvaltı yapıyorsun öğlen ve akşam kabak yiyorsun çeşit yapabilir misin yoğurtlu fırında vs. Sıvı herşey serbest onun dışında birşey yok. Bir de detoks suları var diğer postta paylaşmıştım burada da paylaşayım
MelindaMelisa Ve akşama kadar yine bişey yiyemedim.6 buçuk gibi ton balıklı salata yanındaysa 1 dilim tam buğday ekmeği.Yemek olayı kapandı
Denizanasi92 Yağsız mücver ve biber dolmasıyla günü kapatıyorum ben de haftaiçi çalıştığım için sabah kahvaltıyı biraz kaçırdım 😆
nmt41 Barlas_mom şimdilik uslu gibi çok meraklı herşeye , gaz problemi bitse daha da huzurlu olacak , 6aylık daha sizin nasıl ?
Barlas_mom nmt41 Benim oğlum Barlasta 9 ay 24 günlük oda çok meraklı uslu sevimli bir bebek bizimde çok gaz sorunumuz var doğduğundan beri ama çok şükür kendi çıkarıyor sadece aşırı gaz çıkartıyor 😅
nmt41 Naile97 sabah küçük ekmek yedim yine nasıl yapcaz ya 😔 ekmek yemeden doyamıyorum, karnabahar haşladım salata yaptım avokado sos yaptım et sebzeli pilav şimdi pilavdan yemeden olar mı 😔
Eyluluraz1 nmt41 ben ekmeği hiç çıkarmadım hayatımdan ama çok yemiyorum normalde 4 dilim yiyorsam şimdi 1 2
Naile97 nmt41 ben sabahlari e dilim yiyorum tam buğday öğlen 2 akşam da w dilim yiyorum bende abur cubur dayanamiyorum
nmt41 Barlas_mom 9 ay hala var diyorsunuz 🫤 bitmiyoooor ya , bir de çok iştahlı meme mama ek gıda herşey yemek istiyor gazı artıyor doğal olarak .. aynı anası 🤣yemeyi seviyor
MelindaMelisa Barlas_mom Pilavı benim Diyestisyenim 2 yk yiyebilirsin demişti.Hamileliğimde diyet yapmıştım diyet programı emziren ve hamileler içindi.Bir sıkıntı yapmadı hergün değil tabikide
35lavanta Barlas_mom Günaydınnn bizim evde tartı yok bugün çıkabilme durumumda yok dışarıya malum pazar ben yaron tartılcam oyüzden 🌸 1 ay olmadıki yaa tartılmasak daha iyi bence 😂😂
Linosum22 Ben son günler uyum sağlayamadım. Kilo vermedim sanırım :) ama spora devam ediyorum. Diyete de uyacağım inşallah
Barlas_mom Linosum22 Hepimizin illa ki olmuştur yılbaşı vs oldu çünkü yedik birazcık gram bile versek bu hafta başardık demektir 💪🏼☺️
nmt41 Naile97 nasıl yapcaz ya 😔 inanarak olsa keşke yiyerek versek , ben daha önce ketojenik yaparak su orucu aralıklı oruç yaparak 30 kilo vermiştim sonra evlilik hamilelik vs yedim yani arttı gene şuan max kilomdayım ve o iradem yok 😔