Barlas_mom Naile97 yavaş yavaş vericez inşallah birden almadık bu kiloları bir anda da vermemiz mümkün değil
Ruzz-Batu LeylaFarahannesi bende diyetisyenle ilerliyorum et ve balik haric sebze ve baklagillerle 1 dilim (25 gr) ekmegim var diyetin ilk basinda sabahlarida aksama ek olarak 2 dilimim vardi artik sabahlari 1 dilime dusurdu tam bugday cavdar yada siyez yiyorum
Linosum22 Sabah 6 buçukta, Kahvaltıda peynir, zeytin, 2 yumurta, dereotu, roka ve küçük bir portakal yedim. 2 dilim ekmekle. Öğle yemeğim biraz Kırmızı et ve ezogelin çorbası. Ekmeksiz Pregnacare vitamin ilaçlarını da alıyorum. Henüz Leslie yapmadım.
Barlas_mom Balevlat__ 9 ay 21 günlük mama ve ek gıda alıyor canım emzirmiyorum doğduğundan beri anne sütü almıyor erken doğdu ilk başta sağıp verdim ama sonra bende apse oldum ameliyat oldu göğsüm sonra tamamen bitti 🤷🏻♀️
Balevlat__ Bugun bol su içerek günümü gecırıyorum sabah avuç içi kadar ekmek 2 ince dilim tahin helvası 5 zeytin 2 cay kasıgı pekmez 1 kasık ezme 🌸
Balevlat__ Barlas_mom olsun bebiş doysunda nasıl beslwndıgı onemlı degıl tabi emzirıyoraanız ne gıbi besınler alıyorsunuz dıycektım 😌
Naile97 Barlas_mom neden apse oldu niye amaliyat oldunuz merak ettim ben emziriyorum yara oldu goğsum
Barlas_mom Balevlat__ Emzirseydim karbonhidrat dışında beslenirdim sabah tam buğday ekmeği dışında yemezdim. Akdeniz beslenme seçerdim bol salatalar ızgara tavuk balık et yoğurt eklerdim her öğünüme ☺️ bol su tabi ki bir de bu süreçte porsiyonlar azalacağı için süt arttırıcı çaylar var onlardan içerdim. Baktım bunlar olmuyor diyetisyen giderdim çünkü sütümün etkilenmemesini isterdim 🌼☺️
Balevlat__ Barlas_mom tesekkur ederım sütüm benım hep az yesem bıle az gelıyor bugun ebeylede gorustum ac kalmasın dıe ek olarak mama dedi ama emzirmeye devam edıcem inş cogalır🥺🤷♀️
Linosum22 Ben çok dikkat edemiyorum. Ama spora başlamak bile çok şey değiştirir diye epey umutluyum :) Bugün de Leslie yaptım. ✅♥️