Barlas_mom musmuss sirkeyi az ekliyorsunuz ben zararlı olacağını sanmıyorum sirkeli salata veya turşu yemiyor musunuz 😅
Barlas_mom Sevinctopcu Şuan aynıyız sizinle benimde hedef kilom 55 zor gibi duruyor ama imkansız değil 🙏🏼☺️
Barlas_mom Sabah kalktım bir bardak su içtim kahvaltı tabağı hazırladım peynir zeytin domates salatalık kapya biberli az zeytinyağında omlet çay ☺️ oğlum durmadığı için hızlı hızlı yaptım paylaşamadım müsait oldukta görsel de paylaşabilirsiniz burada 🙏🏼☺️
musmuss Barlas_mom bende oğlum durmuyor öğlene kadar da edemem bende oğlumu aldım evin için de yürüyüp dans edşoyoruz hareketle başladık bir de birazdan kayısılı çay içeceğim birazdan ☺️
Naile97 Barlas_mom bende yeni kahvaltı yaptım kahvaltıdan önce 1 bucuk litre ılık su içtim sonra zeytin peynir yumurta domates yedim çok azcikda krep
Kumsalbebek1 Benim bebiş çok huysuz gram uyku yok 7 aylık oldu 85 kg dan 48 kg düştüm demekki sizin bebekleriniz uslu 🙃😄 bende ayakta durmak için kg almaya çalışıyorum
musmuss Kumsalbebek1 7syda mı düştünüz yoksa zaten doğum kilonuz 85di doğumla birlikte 75 falan olup sonra mı 48e düştünüz ? Benimde durmuyor ama aynı samanda boğaz da olduğu için gidiyor ama yavaş gidiyor yoksa 1 yılda bir şey yapmasam da olacağım halim senin gibi ama ben işe başlamadan önce fazlalıklarından kurtulmak istiyorum 😀 bu 7 aylık süreçte adam akıllı bir şey yiyememişsinizdir yoksa 75dem bile düşseniz sadece hareketle gitmez o kadar ☺️
Kumsalbebek1 musmuss yok doğuma girdim o kiloyla birde benim 1. Sınıfa başlayan kızım var birde kolik bebeğim olunca yardım edecek kimsede gelmedi annem felan birşey yapip yiyemedim çoğu zaman dışardan söyledim o yüzden büyük ihtimal verdim birde devamlı emzirdim çünkü emziriken bı yatıyorum diye yarım saate bir meme agzindaydi yeni yeni toparlicam inşallah 🤷🙏
Barlas_mom Naile97 Evet canım sen bol su iç 3 lt iç günde hem sütün artar hemde metabolizman için iyi 👍👍
Mucizebebek01 Naile97 Merhaba ben diyetisyen eşliğinde zayıflıyor vede emziriyorum ve bu sudan içiyorum.
Kumsalbebek1 Barlas_mom beslenemedim 😄😄 şimdi şimdi inşallah biraz olsun duruyor yemek yapmaya vakitde bulamadım birde 1. Sınıfa başlayan kızım var kolik bebeğimle birlikte çok zor oldu tek başıma eşim geç geliyor işten kendimide sucladim çok hadi ben neyse ama ilkokula başlayan kızımın önüne de çoğu zaman hazır yemek koydum onunla ilgilenmeye bile vaktim olmadı 😔