Melekoyku Bende bugün başlıyorum 57 kiloyum hedefim 53 ve gobegimin dümdüz olması inşallah hepimiz başarırız aminnn❤️
Barlas_mom Kumsalbebek1 Seninde kilo alman lazım ☺️😅 Kendini üzme sen annesin anneler bebeklerini en iyi düşünendir böyle olmuş tek başına yalnız başınasın daha ne olacak iyi üstesinden gelmişsin zor bitmiş güzel günler senin olsun bundan sonrası👍
Sesss_s Barlas_mom iki cocuk + 25 kiloo aynalara bakamıyorum artık ama. Her defasında başlıyotum ama sütüm hemen etkileniyor kızım daha yeni ek gıdaya başladı ve asla emzik ve biberon tutmuyor . Ramazanı bekliyorum işllah o zamana bıraz daha sabradicem
Ruzz-Batu Barlas_mom dogum kilom gitti tam diyetisyene basladigim zaman hamile kalmistim simdi gene basladim hamile kaldigim kiloya geldim simdi hedef kiloda sira 62.9 um su anda hedef 55
Sesss_s Naile97 ne kadar dikkat etsemde vermedim peş oeşe dogum oldu cünkü 😞 ama yinede denicem sagolun
Barlas_mom @Barlas_mom 70,5 @Ayseey 72 @Oglunasikbiranne08 58 @okuyor 65,3 @MelindaMelisa 73 @Esilasel 66 @35lavanta 65 @Linosum22 76 @musmuss 81 @bsragl 73 @Sule_2022 70 @Filelibesik 78 @AselLinafs 70,5 @Bebekligiller 62 @Sutlukahveeee 79 @umaykizim 72 @inci2019 67.5 @Naile97 89 @Eyluluraz1 68 @yaybebegi 70 @esmanuursss 79 @Kaymaklibiskuvi 63.6 @Sevinctopcu 70 @Pinarikoo 64 @LeylaFarahannesi 73 @Beyzabuglemehmet 71 @havva_26 91 @Melekoyku 57 @Ruzz-Batu 62.9 @Elif6 55
Barlas_mom Naile97 mutluresim.com dan fotoğraf yükleyiyorsunuz kopyala seçeneği var fotoğraf linkini buraya kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz
Naile97 Neyse saat 1de 1 elma 3 yemek kaşığı yogurt 1tatli kaşığı CIA tohumu kariştiriyorum onu yiycem birezdan bolca ılık su sizde durumlar nasil
Eyluluraz1 Sabah Bi kahvaltı yaptım ilk defa avokadoyu severek yediğim bir tarif buldum. Şimdide Türk kahvesi içiyorum oğlan durmuyor ama olsun işte sıcak soğuk böyle şekilde gidiyor 😁