Barlas_mom Deniz2463 ilk iki gün sıvı detoksu yaptım Leslie ile birlikte diğer gün ekmek makarna pilav patates vs bunları çıkarttım diyet uyguladım Leslie yaptım kısa kısa öyle verdim
Pinarikoo Barlas_mom 64 🥹 53 kilo ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim 5 ay 1 haftalık emziren anneyim 🤗
Barlas_mom Kızlar akşam çorba içtim bir de salata bebeğim bu akşam çok fenaydı birşey hazırlayamadım hafif oldu akşam yemeğim 🙏🏼 emzirmeyen anneler yarın detoks suyumuzu hazırlayalım. Emziren anneler 2-3 lt su hazırlasın sabahtan güne bol sulu başlayalım. ( suyunuza bir tatlı kaşığı sirke koyarsanız sabah yağ yakımını hızlandırıyor küçük bir tavsiye 👍👍💪🏼💪🏼BAŞARICAZ 🌼😍
Naile97 Emziren anneler için çok sıcak olmayacak şekilde su tuketiyorum öyle daha iyi oluyor ben 4 litre felan içiyorum günlük sabahta tabi sirkeli su
Barlas_mom Sevinctopcu Şuan aynıyız sizinle benimde hedef kilom 55 zor gibi duruyor ama imkansız değil 🙏🏼☺️
ElisaMom_ BlackCerry evet ya bir ayda 5 kilo nasıl verdim 50 kilo bi yokumdur şimdi acil almam lazım😔
LeylaFarahannesi Beni de yazın beni de yazın lütfeennn. Listeye 73 ile giriş yapıyorum. Sezeryan doğum yaptım, kızım 2 ay 21 günlük daha. Doğumdan sonra 69 kiloydum iki bucuk ayda kilo vermek yerine aldım.🙈 Hedef kiloma daha karar veremedim. 😂
musmuss Barlas_mom bak günde beş lt su içen biriydim artık zarar verir belki diye düşürdüm şuan 3lt falan içiyorum ortalama ☺️
Barlas_mom musmuss sirkeyi az ekliyorsunuz ben zararlı olacağını sanmıyorum sirkeli salata veya turşu yemiyor musunuz 😅
Barlas_mom @Barlas_mom 70,5 @Ayseey 72 @Oglunasikbiranne08 58 @okuyor 65,3 @MelindaMelisa 73 @Esilasel 66 @35lavanta 65 @Linosum22 76 @musmuss 81 @bsragl 73 @Sule_2022 70 @Filelibesik 78 @AselLinafs 70,5 @Bebekligiller 62 @Sutlukahveeee 79 @umaykizim 72 @inci2019 67.5 @Naile97 89 @Eyluluraz1 68 @yaybebegi 70 @esmanuursss 79 @Kaymaklibiskuvi 63.6 @Sevinctopcu 70 @Pinarikoo 64 @LeylaFarahannesi 73