nmt41 Saremmmmmm ben 24 saatte bir yiyorum onun dışında bitki çayları kahve çay soda içiyorum akşam 8de yiyorum karbonhidratı düşük meyve yok tatlı yok salata et tavuk vs yiyorum ama bazen pilav makarna da yiyorum ona rağmen kilo veriliyor bi uygulama kullanıyorum oruç takibi ordan da saatleri hesaplıyorum vs .. başladığımdan beri ilk kez dün bozdum kere bozdum dün dedim buna ihtiyacım vardı demek ki moral bozmadan yine devam ediyorum, eğer yapmak istiyorsanız 2 öğünle başlamanızı tavsiye ederim 8-16 saat olarak yani diyelim 11 de kahvaltı yaptınız 7 de akşam yemeği ve bitiş diğer ara öğün falan hiç yok ağzınıza katı hiç bişey atmamak gerekiyor yani aralıklı orucun mantığı bu şekilde
Balevlat__ nmt41 bende aralıklı oruca basladım saat 12 den aksam 8 e kadar kahvaltı ve aksam yemegı ıkı ogun ara ogun de yapıyorum 8 den sonra oruca baslıyorum bol su içiyorum bakalım ıns faydasını goturum
papatyaperisii11 Canım 68 olmuşum şimdi tartıldım adım adım gidiyorum ben de inşallah ama bugün biraz bozacagim kaçamak yapmayı düşünüyorum 🤣
Defnos3232 73 kiloya düştüm adetten sonra kilo veriyorum ve yediklerime dikkat ediyorum sabah kahvaltıda ekmek yiyorum akşam altıdan sonra sadece su ve çay icerim
nmt41 Balevlat__ ara öğün hiç yapmayın o sırada su bitki çayı için ve saatleriniz sabit olsun ben bu şekilde evlenmeden önce 30 kilo vermiştim şimdide yapıyorum 1 ayda 6 kilo gitti bile
Pelindo Ben yazmayi unutmusum, 59.4 guncel kilo. Arada kacamak yapmasam daha iyi olacak ama minik yaramaz beni tüketince, cikolata yerken buluyorum kendimi :(