Meliisa Dimitrina_kovaceva vallahi çocuktan çocuğa da değişebilir ama ben baya memnunum zaten sleepyle aynı yerden çıkıyo bez
Dimitrina_kovaceva Nuralp27 külot bezini denedim cırtlı denicem bide. 1 kere 2 aylıkken cırtlısını kullandım sonra almadım hiç .
Yamanmoms Dimitrina_kovaceva sleepy nin gece kulodu var ve 14 saat kapasiteli ben cok memnunum normalde de sleepy kullaniorm amabez gecd sizdirio gece kulodu sizma yapmio
Dimitrina_kovaceva Yusufagahinannesi bağlamıyorum külot bez çünkü. Küçük büyük muhabbetini de düşünüp bir küçük bir büyük denedim yine sızdırdı
Dimitrina_kovaceva Mommy_Bird bugün e bebek aloeveralı aldım denicem eğer olmazsa iade edebiliyorsun şöyle bi 5 tane kullanıp sonra beğenirsem devam eğer çare olursa yazarım 😄 bu gece o bezi kullanıcaz bana şans dile
CizerBirAnne Dimitrina_kovaceva inşallah sızdırmaz hadi bakalım. Ben de merak ediyordum o bezi, sonucu bekliyorum 😃
Gunesveannesi Dimitrina_kovaceva hadi bakalım 😂 ben de dün gece bir beden büyük koydum sızdırmadı ama kızım gece hiç kalkıp su içmedi ondan da olabilir
Dimitrina_kovaceva Atlasbebek3535 yok bez nosu doğru da cırtlı değil külot bez alıyordum sorun zannedersem oradaymış
Canannn123 Dimitrina_kovaceva külot bezde olabiliyor bu tarz sorun bir süre daha cırt cırtlı kullanın bence prima premium care ben hiç sorun yaşamadım benimkide 15 aylık