Dimitrina_kovaceva Nuralp27 külot bezini denedim cırtlı denicem bide. 1 kere 2 aylıkken cırtlısını kullandım sonra almadım hiç .
n-h-g-g Dimitrina_kovaceva isterseniz 7 8 li paketler satılıyor deneyin 22 tl mi ne ☺️ çok memnunum benn
Yusufagahinannesi Dimitrina_kovaceva sleepy kullanıyorum hiç sızdırmadı küçük veya büyük bez kullanıyor olabilirsiniz veya hatalı bağlıyor olabilirsiniz
Dimitrina_kovaceva Yusufagahinannesi bağlamıyorum külot bez çünkü. Küçük büyük muhabbetini de düşünüp bir küçük bir büyük denedim yine sızdırdı
Elo89 Dimitrina_kovaceva cırtlısını al canım sızdırmıyor asla akşam 8de bağlıyorum sabah 8e kadar duruyor
Mommy_Bird Dimitrina_kovaceva vallahi aynı durum bizde de var uyutmadan hemen önce değiştiriyorum sabah üstü ıslak uyanıyor bende şaşırdım kaldım
Dimitrina_kovaceva Mommy_Bird bugün e bebek aloeveralı aldım denicem eğer olmazsa iade edebiliyorsun şöyle bi 5 tane kullanıp sonra beğenirsem devam eğer çare olursa yazarım 😄 bu gece o bezi kullanıcaz bana şans dile
CizerBirAnne Dimitrina_kovaceva ben dün sleepy ecologic aldım o da çok güzel, hem yumuşadık. Ona da bakabilirsiniz. Yoksa da şans 😃
Poyrazin_annesii Baby turco kullanıyrm. Aksam 10 da bezlıyorum sabah 9 a kadar hıc taşırmıyor. Erkek bebekae eger bezlerken ön tarafı bıraz daha yukarı cekin. Bıde pipisi havadaysa elınızle indirip bezı baglayın.
Sevdiyebicer n-h-g-g herkeste bir olmuyor demekki kendi kullandığım bez bitmiş bittiği için aldık 101den iğrenç daha bitmedi elimde asla birdaha bu bezi alma dedim eşime berbat
Atlasbebek3535 Dimitrina_kovaceva bez numarası kücğk geliyor olabilir mi. Bizde baby turco sleepy kullanıyoduk gece değiştirmeme ragmen hep ıslak kalkıyodu primaua geçtik rahatladık sukur
Dimitrina_kovaceva Atlasbebek3535 yok bez nosu doğru da cırtlı değil külot bez alıyordum sorun zannedersem oradaymış
patilianne Dimitrina_kovaceva 2 yaşındaki oğluma prima premium care bir numara büyük cırtcırtlı bez alıp sıkı bağlıyorum sızdığı da oluyor ama cok nadirdir günlük sleppy kullanıyorum sadece geceleri prima
Elif3406 Dimitrina_kovaceva yok canım cırtlıda kaka bile bulaşıyor ben külot beze geçtiğimden beri çok rahatım ama tabi sen bilirsin ikiside deneyip karar ver istersen
Oglusumunannesii Dimitrina_kovaceva sleepy prima ve molfix kullandım en çok molfixden memnun kaldım. Prima zaten o kadar kokulu ki bebeğim altına yapmış mı diye kokladigimda parfüm kokuları geliyor hiç bisey anlamıyordum. Sleepynin kalıpları çok küçük. Molfix her açıdan mükemmel ve yan korumaliklari pişik yapmıyor. Muhtemelen siz cırtcırtlarını sıkı bağlamıyorsunuz o sebeple sızdırma yapıyor
Meliisa Dimitrina_kovaceva vallahi çocuktan çocuğa da değişebilir ama ben baya memnunum zaten sleepyle aynı yerden çıkıyo bez